بهترین نرم افزارهای ترید ارز دیجیتال

بهترین نرم افزار ترید ارز دیجیتال

اکثر مردم، ترید ارزهای دیجیتال رو یه راهی برای کسب درآمد غیرفعال می‌دونن و برخی دیگه هم اون رو جایگزین سایر اشکال سنتی سرمایه‌گذاری می‌دونن. با توجه به محبوبیت کریپتوکارنسی‌ها، تعداد معامله‌گران این حوزه در حال افزایشه و مردم از طریق نرم‌افزارهای ترید ارز دیجیتال موجود بر روی تلفن همراه یا ویندوز اقدام به معامله این دارایی‌ها می‌کنن.

ترید کریپتوکارنسی‌ها در حال حاضر توسط کاربران، صندوق‌ها، شرکت‌ها و مؤسسات مالی صورت می‌گیره. بنابراین، این یک کار حرفه‌ای بوده و ارزش بررسی داره.

بهترین برنامه‌های کریپتویی به کاربران خود اجازه می‌دن تا پول فیات رو با روش‌های مختلف به صورت آنی و با کارمزد کم واریز کنن. همچنین، معاملات دارایی‌های دیجیتال رو بدون کارمزد و یا با کارمزد کم انجام بدن و رمزارزها رو بدون کارمزد یا با هزینه کم برداشت کنن.

جالبه بدونید که برخی از بهترین برنامه‌ها یا صرافی‌های کریپتویی به کاربران خود اجازه می‌دن تا در فرایندهای دیگری مانند ماینینگ و استیکینگ نیز مشارکت داشته باشن. علاوه بر این، این برنامه‌ها به کاربران خود امکان ردیابی قیمت، تنظیم هشدار و بررسی نمودارهای پیشرفته قیمت رو نیز می‌دن. تو این مقاله میخوایم بهترین نرم‌ افزار ترید ارز دیجیتال رو بهتون معرفی کنیم.

نحوه معامله دارایی‌های دیجیتال

برای معامله ارزهای دیجیتال، باید این ۵ مرحله رو طی کنین:

  • اول باید برنامه معاملاتی مناسب رو پیدا کنین. برنامه‌های معاملاتی مختلفی وجود دارن که هرکدوم ویژگی‌های خاص خودشون رو دارن. مثلاً، برخی از برنامه‌ها امکان واریز پول فیات و کریپتو رو دارن، برخی دیگه امکان ترید همتا به همتا رو دارن و برخی دیگه کارمزد و کمیسیون کمتری دارن.
  • بعد باید پول نقد واریز کنین. این‌کار رو می‌تونین از طریق بانک، کارت اعتباری، ویزاکارت، و غیره انجام بدین. قبل از واریز پول، مطمئن شین که برنامه معاملاتی‌تون از روش موردنظرتون برای واریز پول فیات پشتیبانی می‌کنه. بهترین برنامه‌های کریپتویی امکان واریز فوری رو دارن. برخی از برنامه‌ها هم به صورت خودکار و برخی دیگه به چند روز زمان نیاز دارن تا پول واریز بشه.
  • حالا باید سفارش خودتون رو ثبت کنین. برخی از برنامه‌های معاملاتی امکان معامله همتا به همتا رو بهتون می‌دن. در این حالت، باید طرف معامله خودتون رو پیدا کنین و با اون معامله کنین.
  • برخی از برنامه‌های معاملاتی امکان خرید از یک دفتر سفارش متمرکز رو بهتون می‌دن. در این حالت، کافیه روی دکمه خرید کلیک کنین و ارز دیجیتال مورد نظرتون رو به همراه مبلغ مشخص کنین. توجه داشته باشین که می‌تونین انواع مختلفی از سفارش‌ها رو ثبت کنین، مثل سفارش فوری، قیمت بازار، حد ضرر، و غیره.
  • بعد از خرید، ارز دیجیتال به کیف پولتون واریز می‌شه و می‌تونین اون رو برداشت، هولد، یا برای دوستتون ارسال کنین. نرم افزارهای ترید ارز دیجیتال، امکان سرمایه‌گذاری به صورت‌های مختلف رو بهتون می‌دن.

بهترین نرم افزار ترید ارز دیجیتال

در ادامه این مقاله به معرفی بهترین نرم افزار ترید ارز دیجیتال به همراه بررسی آن می‌پردازیم.

1. Coinbase

داشبورد CoinBase

اگر تازه وارد دنیای ارزهای دیجیتال شدین و می‌خواین ارز دیجیتال بخرین یا بفروشین، بدونین که اپلیکیشن کوین بیس گزینه مناسبی برای شماست. این اپلیکیشن یکی از ساده‌ترین پلتفرم‌های خرید و فروش ارزهای دیجیتاله، به حدی که شاید حرفه‌ای‌ها ازش خوششون نیاد.

یکی از دلایلی که افراد حرفه‌ای از کوین بیس استفاده نمی‌کنن، اینه که این اپلیکیشن از تعداد محدودی ارز دیجیتال پشتیبانی می‌کنه. در حال حاضر، کوین بیس از بیست و دو ارز دیجیتال مختلف پشتیبانی می‌کنه. این ارزها عبارت‌اند از بیت کوین، بیت کوین کش، کاردانو، دش، ایاس، اتریوم، چین لینک، ریپل و …

اما خب، کوین بیس مزایای خوبی هم داره. یکی از این مزایا اینه که می‌تونین به راحتی دارایی خودتون رو از اپلیکیشن به کیف پول شخصیتون منتقل کنین. مزیت دیگه کوین بیس اینه که رابط کاربری خیلی ساده‌ای داره. از این نظر، هیچ رقیبی نداره.

یه نکته دیگه هم هست که باید بهش توجه کنین. زمانی که حساب کاربری شما به‌صورت کامل تأیید شد، می‌تونین خرید و فروش ارزهای دیجیتال خودتون رو سریع‌تر انجام بدین. ضمناً، کلیه ارزهای دیجیتال فهرست شده در کوین بیس رو می‌تونین با دلار آمریکا هم معامله کنین.

 

مزایا

  • وجود ارزهای دیجیتال شاخص
  • رابط کاربری ساده
  • امکان پرداخت به شیوه‌های مختلف
  • امنیت بالا
  • تبادل فوری



 

بیشتر بخوانید: بهترین نرم افزارهای CRM که باید بشناسید

2. Binance

داشبورد Binance

بایننس یکی از بزرگ‌ترین و محبوب‌ترین صرافی‌های ارز دیجیتال دنیاست که در سال ۲۰۱۷ تأسیس شد. این صرافی به‌خاطر حجم معاملات بالا، کارمزدهای رقابتی، و امکانات متنوعش، طرفدارهای زیادی داره.

یکی از ویژگی‌های مهم بایننس، حجم معاملات بالاشه. طبق آمار سایت CoinMarketCap، بایننس روزانه میلیاردها دلار معامله انجام می‌ده. این حجم معاملات بالا، باعث میشه که قیمت ارزهای دیجیتال در این صرافی، نسبت به بقیه صرافی‌ها، دقیق‌تر و واقعی‌تر باشه. بایننس اپلیکیشن‌های اندروید، iOS، ویندوز، و مک رو برای کاربرانش ارائه داده. این اپلیکیشن‌ها رابط کاربری ساده و جذابی دارن که کار با صرافی رو برای معامله‌گران آسون می‌کنه.

یکی دیگه از ویژگی‌های مثبت بایننس، تنوع جفت ارزهای قابل معامله‌شه. در حال حاضر، در بایننس می‌تونین بیش از ششصد جفت ارز مختلف رو خرید و فروش کنین. این یعنی که می‌تونین تقریباً هر ارز دیجیتالی که بخواین رو در این صرافی پیدا کنین. در بایننس، معاملات به‌صورت سنتی انجام می‌شه. یعنی شما ارز دیجیتال مورد نظرتون رو می‌خرین یا می‌فروشین و تا زمانی که تصمیم به بستن معامله‌تون نگیرید، پوزیشن شما باز می‌مونه.

کارمزد معاملات در بایننس رقابتی هست. بالاترین کارمزد معاملاتی که در این صرافی دریافت می‌شه، ۰.۱ درصده. البته اگه از ارز اختصاصی بایننس کوین (BNB) استفاده کنین، این نرخ کمیسیون حتی کاهش پیدا می‌کنه. در کل، بایننس صرافی خوبی برای معامله‌گران ارز دیجیتاله.

 

مزایا

  • این صرافی بیش از ۵۰۰ ارز دیجیتال و توکن مختلف رو پشتیبانی می‌کنه.
  • می‌تونین با کارت اعتباری از طریق Simplex و سایر سیستم‌عامل‌های شخص ثالث، پول وارد صرافی کنین
  • اگر از توکن BNB استفاده کنین، کارمزد معاملاتتون کمتر می‌شه.
  • می‌تونین با روش‌های مختلف پرداخت، پول وارد صرافی کنین
  • می‌تونین هم ارز دیجیتال با ارز دیجیتال دیگه معامله کنی و هم با ارز دیجیتال، ارز فیات معامله کنین



3. eToro

داشبورد eToro

ایتورو یکی از محبوب‌ترین صرافی‌های ارز دیجیتال دنیاست که در سال ۲۰۰۷ تأسیس شد. این صرافی به‌خاطر امکانات متنوع، کارمزدهای رقابتی، و حجم معاملات بالا، طرفدارهای زیادی داره. ایتورو قابلیت خرید و فروش ارز دیجیتال رو از طریق اپلیکیشن موبایل، تحت وب و نسخه دسکتاپ ارائه می‌ده. این صرافی برای سیستم‌عامل‌های iOS و اندروید هم در دسترسه.

ایتورو برای هر نوع معامله‌گری مناسبه. چه قصد سرمایه‌گذاری بلندمدت داشته باشین، چه بخواین معاملات روزانه انجام بدین، ایتورو امکانات لازم رو در اختیارتون قرار می‌ده. ایتورو کیف پول امنی هم برای ذخیره ارزهای دیجیتال داره. البته این کیف پول قابلیت کنترل کامل سرمایه رو در اختیار شما قرار نمی‌ده. شما فقط می‌تونین از طریق حساب کاربریتون به ارزهای دیجیتالتون دسترسی داشته باشین.

ایتورو هم‌اکنون امکان خرید و فروش شانزده ارز دیجیتال مختلف رو فراهم کرده. از جمله این ارزها می‌تونیم به بیت کوین، اتریوم، ریپل، ایاس و … اشاره کنیم. ایتورو همچنین از جفت ارزهای گوناگونی پشتیبانی می‌کنه که معامله ارزهای دیجیتال با ارزهای فیاتی رو هم ممکن می‌کنه. در کل، ایتورو صرافی خوبی برای معامله‌گران ارز دیجیتاله.

 

مزایا

  • یک تجربه جمعی جذاب رو ارائه میده
  • منابع آموزشی جامع
  • دارایی‌های ارزهای دیجیتال ممکنه به خارج از پلتفرم منتقل بشن



 

بیشتر بخوانید: معرفی 7 تا از بهترین نرم افزارهای انبارداری

4. Gemini

داشبوزد Gemini

جمینی یکی از محبوب‌ترین صرافی‌های ارز دیجیتال دنیاست که در سال ۲۰۱۵ تأسیس شد. این صرافی به‌خاطر امنیت بالا، کارمزدهای رقابتی، و حجم معاملات بالا، طرفدارهای زیادی داره. این صرافی توسط برادران وینکلووس، دو برادر میلیاردر که به‌خاطر تأسیس شرکت فیسبوک معروفن، تأسیس شده. جمینی از پروتکل‌های امنیتی پیشرفته‌ای استفاده می‌کنه که از دارایی‌های کاربرانش محافظت می‌کنه.

ثبت‌نام در جمینی ممکنه کمی پیچیده باشه. این صرافی به‌خاطر قوانین و مقرراتی که داره، از کاربرانش می‌خواد که مدارک هویتی معتبری رو ارائه بدن. جمینی قابلیت معامله رمز ارز به رمز ارز و همچنین ارز فیات به رمز ارز و بالعکس رو فراهم می‌کنه.

این صرافی از تنوع جفت ارزهای معاملاتی کمی کمتری نسبت به رقبایی مثل بایننس برخورداره، اما بیشتر رمز ارزهای محبوب رو در اختیار کاربرانش قرار می‌ده. اپلیکیشن جمینی بسیار سریع و کاربرپسنده و همچنین برای کاربران مبتدی و حرفه‌ای مناسبه.

 

مزایا

  • برنامه مخصوص ویندوز، اندروید و IOS
  • سقف برداشت ۱۰۰۰۰۰ دلاری داره
  • حداکثر محدودیت مالی تو یک روز، ۵۰۰ دلار و تو یک ماه، ۱۵۰۰۰ دلاره



5. Bitstamp

داشبورد Bitstamp

بیت‌استمپ یکی از قدیمی‌ترین و محبوب‌ترین صرافی‌های ارز دیجیتال دنیاست که در سال ۲۰۱۱ تأسیس شد. این صرافی به‌خاطر حجم معاملات بالا، کارمزدهای رقابتی، و امکانات متنوعش، طرفدارهای زیادی داره. بیت‌استمپ یک پلتفرم معاملاتی مبتنی بر وب و موبایله که به شما امکان داد و ستد، ارسال، دریافت، سرمایه‌گذاری و نگهداری بیش از ۵۰ ارز دیجیتال رو می‌ده.

با استفاده از بیت‌استمپ می‌تونین کریپتوکارنسی‌ها رو از طریق کارت اعتباری، SEPA و روش‌های دیگه خریداری کنین و تنها با اسکن یک کد QR به افراد دیگه ارسال کنین. بیت‌استمپ یه پلتفرم کاربرپسند و آسون برای استفادست که تاکنون توسط میلیون‌ها معامله‌گر در سراسر جهان مورداستفاده قرار گرفته.

 

مزایا

  • این صرافی بهتون اجازه می‌ده تا تاریخچه معاملات و ارزش پرتفولیوت رو ببینین. همچنین می‌تونین دارایی‌ها رو بر اساس عملکرد، محبوبیت و زمان لیست شدنشون مرتب کنین.
  • در این پلتفرم، می‌تونین انواع مختلف سفارش رو ثبت کنین
  • کیف پول‌های وب و موبایل این صرافی، امنیت چند امضایی رو ارائه می‌دن. این کار امنیت کریپتوها رو در حین انتقال بیشتر می‌کنه.
  • در صورت گم شدن دستگاهتون، می‌تونین برنامه رو از راه دور غیرفعال کنین.
  • در این صرافی، لوریج یا اهرمی وجود نداره.



 

بیشتر بخوانید: بهترین نرم افزارهای ERP (برنامه‌ریزی منابع سازمانی)

6. Bitfinex

داشبوزد Bitfinex

تو ادامه معرفی بهترین نرم‌ افزار ترید ارز دیجیتال به نرم‌افزار Bitfinex می‌رسیم. بیتفینکس یه شبیه‌ساز معاملات ارزهای دیجیتال عالیه. تا قبل از سال ۲۰۱۶، بزرگ‌ترین صرافی بیت‌کوین در جهان بود. الان هم در بین معامله‌گران باتجربه و ماهر خیلی معروفه. بیتفینکس بیشتر برای معاملات مارجین و وام‌دهی استفاده می‌شه. البته معاملات رمز ارز به رمز ارز و رمز ارز به ارز فیات رو هم پشتیبانی می‌کنه.

 

مزایا

  • حجم نقدینگی بالا در معاملات
  • امکان استفاده از اهرم در معاملات
  • دارا بودن نسخه موبایل
  • رابط کاربری مناسب



7. Uphold

داشبورد Uphold

Uphold یه صرافی ارز دیجیتاله که به شما امکان می‌ده بیش از ۲۰۰ ارز دیجیتال مختلف رو به راحتی از طریق یه رابط وب یا اپلیکیشن موبایل iOS و Android معامله کنین. این صرافی در حال حاضر در بیش از ۱۵۰ کشور جهان در دسترسه.

Uphold یه پلتفرم معاملاتی نوآورانه‌ایه که به افراد امکان می‌ده بدون دردسر زیاد یک دارایی رو به دارایی دیگه تبدیل کنن. این یه تمایز عالیه که Uphold رو از صرافی‌های دیگه متمایز می‌کنه. علاوه بر این، Uphold هیچ کارمزدی برای سپرده‌گذاری دریافت نمی‌کنه و کارمزدهای معاملاتی بسته به ارز دیجیتال موردنظر زیر ۲ درصده. اگر به دنبال یه صرافی ارز دیجیتال با تنوع بالا، کارمزدهای رقابتی، و امکانات نوآورانه هستید، Uphold یه گزینه عالیه.

 

مزایا

  • مجموعه گسترده از دارایی‌های دیجیتال
  • عملکرد سریع
  • ارائه استیکینگ کریپتو



 

بیشتر بخوانید: معرفی بهترین نرم افزارهای حضور غیاب

8. Kraken

داشبورد Kraken

اپلیکیشن کراکن، یه اپلیکیشن خیلی امنه که بهتون اجازه می‌ده با خیال راحت ازش استفاده کنین. این اپلیکیشن از تکنولوژی‌های رمزنگاری پیشرفته‌ای استفاده می‌کنه و همچنین احراز هویت دوعاملی رو ارائه می‌ده. کراکن برای محافظت از دارایی‌های کاربرانش از کیف پول سرد استفاده می‌کنه. تیم کراکن خیلی حرفه‌ایه و امنیت دارایی‌های کاربران رو خیلی جدی می‌گیره.

از مزایای دیگه اپلیکیشن کراکن می‌تونیم به برداشت سریع و تقریبا رایگانش اشاره کنیم. این اپلیکیشن منابع آموزشی گسترده‌ای رو هم در اختیار کاربرانش قرار می‌ده و پشتیبانی شبانه‌روزی و حرفه‌ای رو ارائه می‌ده. به‌طور خلاصه، اپلیکیشن کراکن یه گزینه عالی برای کسانیه که دنبال یه اپلیکیشن امن، سریع، و با پشتیبانی خوب برای معاملات ارزهای دیجیتال هستن.

 

مزایا

  • دسترسی به طیف وسیعی از کوین‌های خاص
  • خدمات حساب شرکتی
  • پشتیبانی شبانه‌روزی



9. KuCoin

داشبورد KuCoin

بایننس و صرافی‌های دیگه برای ایرانی‌ها یه کم دردسر دارن. به همین خاطر یه صرافی دیگه رو معرفی می‌کنم که خیلی مناسب ایرانی‌هاست. صرافی کوکوین در سال ۲۰۱۷ تو هنگ‌کنگ تاسیس شد و الان با بیش از ۶ میلیون کاربر فعال، یکی از بزرگ‌ترین صرافی‌های دنیا محسوب می‌شه. می‌تونین از نسخه وب یا اپ کوکوین برای خرید و فروش ارز دیجیتال استفاده کنین. این پلتفرم احراز هویت نمی‌خواد و برای ایرانی‌ها گزینه مناسبیه. البته برای تضمین امنیت سرمایه‌تون، بهتره که از یه کیف پول ارز دیجیتال مناسب مثل atomic wallet استفاده کنین.

 

مزایا

  • کارمزد معاملاتی مناسب
  • تخفیف کارمزد با توجه به حجم معاملات
  • پشتیبانی از امکانات معاملاتی پیشرفته
  • فراهم بودن امکان استیکینگ و کسب سود
  • تنوع و تعداد بالای ارزهای دیجیتال



10. CEX.io

داشبورد CEX.io

CEX.io یه وب‌سایت معروف دیگه برای خرید و فروش ارزهای دیجیتاله که مخصوصاً برای مبتدی‌ها مناسبه. دلیلش اینه که رابط کاربریشون خیلی راحته و سابقه خوبی هم دارن. CEX.io یه صرافی مستقر در انگلستانه که از سال ۲۰۱۳ فعالیتش رو شروع کرده. مثل Coinbase، توی CEX هم می‌تونین ارزهای فیات مثل EUR، GBP، USD، RUB و غیره رو واریز کنین و ارزهای دیجیتال مثل Bitcoin، Bitcoin Cash، Ethereum، Stellar و Ripple رو بخرین و بفروشین. از نظر نقدینگی هم خوبن.

طبق CMC، توی ۳۵ صرافی برتر ارز دیجیتال قرار دارن. این ویژگی‌شون که اجازه میدن کاربران از طریق کارت اعتباری ارزهای دیجیتال رو بخرن، استفاده ازشون رو برای خیلی از مبتدی‌ها راحت‌تر می‌کنه.

 

مزایا

  • کاربرپسند بودن
  • پشتیبانی از بیشتر کشورها
  • هرگز هک نشده
  • امکان معاملات مارجین
  • بیش از ۳ میلیون کاربر ثبت‌نام شده از سال ۲۰۱۳



 

بیشتر بخوانید: بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه 2024

سخن‌پایانی

همه معامله‌گران ارزهای دیجیتال برای انجام معاملاتشون به نرم‌افزارها و صرافی‌های معتبر نیاز دارن. آشنایی با فاکتورهای مهم در انتخاب یک نرم‌افزار ترید ارز دیجیتال می‌تونه خیلی کمک کنه تا معاملاتمون موفق‌تر باشن.

یکی از مهم‌ترین فاکتورهای انتخاب نرم‌افزار ترید، نقدینگی بالای اونه. نقدینگی بالا یعنی اینکه تعداد زیادی از سفارش‌های خرید و فروش در یک پلتفرم معاملاتی وجود داره. این موضوع باعث میشه تا سفارش‌های ما به سرعت و با قیمت مناسب اجرا بشن.

علاوه بر نقدینگی، باید به عوامل دیگه‌ای مثل کارمزد معاملات، امنیت پلتفرم، تنوع ارزهای دیجیتال قابل معامله، و امکانات و ویژگی‌های پلتفرم هم توجه کنیم. بهتره قبل از ورود به یک پلتفرم معاملاتی، اون رو به خوبی بررسی کنیم و بعد از شناخت تمام ویژگی‌ها، اقدام به سرمایه‌گذاری در اون کنیم.

تبلیغات
محل تبلیغات ۳
مطالب مرتبط
تبلیغات
محل تبلیغات ۶
محل تبلیغات ۷
جدید ترین مطالب
تبلیغات
محل تبلیغات ۶

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *