فهرست مطالب:
امروزه اپهای گوناگونی برای یادگیری زبان در اختیار کاربران قرار گرفته. این اپلیکیشنها علاوه بر صرفهجویی در زمان، میتونن در اوقات فراغت یک انتخاب عالی باشن. ما تو کیبست بهترینها رو معرفی میکنیم و خیلی خوشحالیم که در کنارتونیم. تو این مقاله قصد داریم بهترین برنامههای یادگیری زبان رو بهتون معرفی کنیم.
بهترین برنامههای یادگیری زبان
اگه تازه قراره انگلیسی یاد بگیرین و هیچ پیشزمینهای از قبل ندارین، بهتره از برنامههای آموزش زبان انگلیسی برای فارسیزبانها شروع کنین. این برنامهها چون که از زبان فارسی استفاده میکنن، بهترین گزینه برای شروع هستن و باعث میشن دچار سردرگمی نشین.
ولی اگه پیشزمینهای تو یادگیری زبان دارین، میتونین به سمت برنامههای خارجی برین. این برنامهها علاوه بر امکانات بیشتری که دارن، معمولاً رابط کاربری بهتری هم دارن. بهتره قبل از انتخاب یک اپ برای یادگیری، چندتا گزینه دیگه رو هم تست کنین تا بیشتر با محیطشون آشنا بشین.
1. Doulingo
اپلیکیشن Duolingo خیلی معروفه، شاید خودتونم قبلا باهاش کار کرده باشین. یه چیزی که توی این اپ خیلی جالبه اینه که امکانات اصلیش رایگانه و نیاز نیست هزینهای پرداخت کنین. اساس کار این اپ تکراره، یعنی دائماً بهتون چیزهای مختلف رو تکرار میکنه تا فراموشتون نشه. ولی شاید برای بعضیا خستهکننده باشه!
توی Duolingo میتونین زبانهای مختلفی یاد بگیرین و حتی نمره آزمون داخلی این نرمافزار توی بعضی کشورها و دانشگاهها اعتبار داره. این اپ رو میشه توی گوشیهای اندروید و iOS نصب کرد و حتی توی کامپیوترهم میشه ازش استفاده کرد. ولی به نظر من اگه تازه شروع به یادگیری زبان کردین، بهتره از اپلیکیشنهای دیگه شروع کنین. ولی اگه میخواید زبانتونو تقویت کنین و واژگانتونو گسترش بدین، Duolingo گزینهی خوبیه.
مزایای Doulingo
- استفاده از بازیسازی (Gamification) برای جذابتر کردن پروسه یادگیری
- امکان استفاده در زمانهای کوتاه در طول روز
- بررسی روزانه روند یادگیری و گزارش روند به شما
2. Memrise
اپ Memrize، یه برنامه آموزش زبان انگلیسی برای گوشیهای موبایله که خیلیها ازش استفاده میکنن. بیشتر تمرکز این اپ روی یادگیری کلمات جدید و مکالمه هست. این اپ از فلشکارتهای جالب و خندهدار برای یادگیری استفاده میکنه که بهتون کمک میکنه تا یادگیری زبان خستهکننده نشه.
تو Memrize میتونین وضعیت یادگیریتون رو بررسی کنین و ویدئوهای آموزشی هم داره که میتونه به بهبود مهارتهای شنیداریتون کمک کنه. البته این اپ رایگانه ولی اگه میخواید به گزینههای پیشرفتهتر دسترسی داشته باشین، باید اشتراک پرمیوم بخرین.
اگه تازه شروع به یادگیری زبان کردین یا در سطح متوسط هستین، Memrize میتونه یه ابزار خوب برای یادگیری و تمرین کلمات جدید باشه. اما اگه میخواید سایر مهارتهاتون رو تقویت کنین، میتونین از اپهای دیگه استفاده کنین. همچنین باید یادآوری کنم که Memrize رو میشه توی وب هم استفاده کرد.
مزایای Memrise
- تاکید روی یادگیری کلمات و تقویت حافظه
- تاکید روی یادگیری با منابع واقعی زبان
- آموزش قدم به قدم و معنادار
اگر دوست دارید بدونید کدوم هوش مصنوعی ها برای ترجمه متن ها از همه بهتر هستن پیشنهاد میکنیم به صفحه “بهترین هوش مصنوعی برای ترجمه” مراجعه کنید.
3. Busuu
خیلیها لقب بهترین نرمافزار آموزش زبان انگلیسی اندروید و iOS برای سطح مبتدی رو به Busuu دادن. این اپ رایگانه و به ادعای سازندهش، از هوش مصنوعی برای ارتقاء تعامل با کاربراش استفاده میکنه، که میتونه به یادگیری سریعتر کمک کنه. توی Busuu، دروسی برای تمامی چهار مهارت زبان، یعنی خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت کردن، وجود داره و تعادل خوبی داره.
همچنین میتونین دروس رو دانلود کنین تا بتونین بدون اینترنت هم استفاده کنین و وضعیت یادگیریتون رو نظارت کنین. سازندهها حتی یه ایمیل هفتگی به شما میفرستن که میتونه انگیزهتون رو بیشتر کنه. ولی حقیقت اینه که همه این امکانات رایگان نیستن و برای استفاده از برخی از قابلیتهاش باید به نسخه پولی توی گوشیتون یا توی وبسایتش برین.
مزایای Busuu
- وجود افراد بومی و دیگر زبان آموزان در برنامه و امکان ارتباط با اونها
- امکان تمرین مهارتهای مختلف در طول روز
- وجود عبارات و مکالمههای روزمره
4. Rosetta Stone
اپلیکیشن Rosetta Stone یه نرمافزار یادگیری زبان انگلیسی از پایه به پیشرفتهست که کاملاً رایگانه و به اصطلاح محبوبیتش از رقباش خیلی بیشتره. دلیل این محبوبیت؟ نحوه یادگیری متفاوتش از بقیه! این اپ اصلاً به زبان مادری کاربر اعتماد نمیکنه و از روشهای جدید برای یادگیری استفاده میکنه. تو Rosetta Stone میتونین زبان انگلیسی رو یاد بگیرین و حتی زبانهای دیگه هم توی اپ وجود دارن.
اگه نسخه پرمیوم این اپ رو بخرین، میتونین از معلمهای متخصص و با مدرک معتبر توی گروههای کوچک استفاده کنین. همچنین دروس توی این اپ، هر کدوم حدود ۲۵ دقیقه طول میکشن و میتونن مهارتهای مختلف رو بهتون یاد بدن. ولی برای دسترسی به امکانات پیشرفتهتر، باید اشتراک پولی تهیه کنین. همچنین میتونین از Rosetta Stone هم توی نسخه وب و هم نرمافزار دسکتاپ استفاده کنین.
5. FluentU
FluentU یه اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی رایگان برای گوشیهای اندروید و آیفونه. این اپلیکیشن تاکید زیادی روی یادگیری کلمات جدید و بهبود مهارتهای شنیداری داره. به همین دلیل به افرادی که توی سطوح متوسط هستن و دنبال تمرین بیشتر هستن، پیشنهاد میشه.
توی FluentU برای هر کلمه یا عبارت، مثالهایی توی قالب ویدئو ارائه میشه که ممکنه از یه فیلم یا سریال برگرفته شده باشه. علاوه بر این، ویدئوهای مرتبط با اخبار یا مصاحبههای افراد معروف هم توی اپ وجود دارن. همچنین برای یادآوری مطالب جدید، کوئیزها و فلشکارتها به کاربرها کمک میکنن.
اگه دوست دارید بدونید کدون نرم افزارهای حسابداری از همه بهتر هستن و بهتریناشون رو بشناسید، پیشنهاد میکنیم به صفحه “بهترین نرم افزارهای حسابداری” ما سر بزنید.
6. Babbel
بعضی از مردم فکر میکنن که Babbel یکی از بهترین برنامه های آموزش زبان انگلیسی برای آیفون و اندروید هست. چرا؟ چون Babbel به موضوعات عملی و کاربردی میپردازه و میتونه تاثیر بزرگی روی مکالمات روزمرهتون داشته باشه. دروس طراحی شده، معمولیترین مکالمات رو ارائه میدن، به صورتی که خیلی شبیه به واقعیته. این دروس هم به صورت صوتی و هم متنی قرار داده شدن که بتونین گوش بدین و بخونین. مهمتر از همه، طول دروس خیلی طولانی نیست، تا کاربر از تکرار یا یادگیری خسته نشه.
اپلیکیشن Babbel سعی میکنه موضوعاتی رو انتخاب کنه که برای کاربر جذاب و مفید باشن. اینجوری میخواد تجربه یادگیریتونو شخصیتر کنه. تو Babbel میتونین مسیر یادگیریتون رو خودتون انتخاب کنین و این باعث شده که یکی از بهترین نرمافزارهای آموزش زبان انگلیسی باشه. همچنین دارای قابلیت تبدیل صوت به متن برای تایپ آسان و دوره کردن دروس برای جلوگیری از فراموشی هست که واقعاً خوبه.
7. BBC Learning English
از نظر برخی از متخصصان BBC Learning English، بهترین اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی هست و بزرگترین مزیتش اینه که رایگانه. اصولاً برای افرادی که سطح متوسط دارن و میخوان مهارتهای مختلف زبان انگلیسیشونو بهبود بدن، مناسبه. اوایل این اپ فقط توی وب دسترسی داشت، ولی امروزه میتونین نسخه مخصوص موبایلش رو هم استفاده کنین.
در این اپلیکیشن، محتوا خیلی متنوعه و کاربرا میتونن به تعداد زیادی پادکست دسترسی داشته باشن. این پادکستها واقعاً توی بهبود مهارت شنیداریتون تأثیر مثبت دارن. همچنین در این اپ، دروس کوتاه صوتی هم برای گوش دادن توی اوقات فراغتتون طراحی شدن. هر درس حاوی نکات و یه سری کوئیز سریع سه سوالی هم هست و این دروس رو میتونین دانلود کنین. به همین دلیل میشه از این اپ به عنوان یه راه برای یادگیری زبان انگلیسی بدون نیاز به اینترنت هم استفاده کرد.
مزایا
- استفاده از ویدیو های فراوان
- تمرکز روی لهجه بریتیش
8. ABA English
ABA English یک اپلیکیشن خفنه که به شما زبان انگلیسی رو در دو فرم آمریکایی و بریتانیایی یاد میده. همچنین بیش از ۱۰۰ ویدئو با قواعد مختلف تو دروسش قرار داده. این ویدئوها کوتاه و بلند هستن و میتونن بهتون تو یادگیری اصطلاحات، لغات و اطلاعات دیگه خیلی کمک کنن. ABA English برای ۶ سطح مختلف از مبتدی تا پیشرفته طراحی شده و حتی موارد آموزشی برای آمادگی برای آزمونهای معتبر مثل TOEFL هم داره.
تو اپلیکیشن ABA English یه بخش خفن به نام “ABA Moments” وجود داره که بهتون اجازه میده بازی کنین و سرگرم بشین. تو این بخش، موضوعات خاصی رو برای یادگیری در اختیارتون میذاره و هدف اینه که توی یک دقیقه ۱۰ کلمه جدید یاد بگیرین. هر پنج روز هفته هم یه بازی جدید بهتون میده که از حالت یکنواختی خارج بشین. اینجوری میتونین به یادگیری انگلیسیتون تنوع بدین. این اپ معلمهای آنلاین هم داره، ولی این امکانات پیشرفته توی نسخه پولی هست و فقط برای افرادی که نسخه پولی این نرمافزار رو تهیه کنن در دسترسه.
بیشتر بخوانید: بهترین هوش مصنوعی ها برای یادگیری زبان
9. Lingokids
Lingokids یک برنامه عالی برای آموزش زبان انگلیسی به کودکانه که توی دنیا معروفه و مخاطبش کودکانی هستن که بین ۵ تا ۱۲ سال دارن. تو این اپ، المانهای مختلفی وجود داره که واقعاً برای کودکان جذاب هستن و برای جلب توجهشون طراحی شدن. توی این اپ میتونین آهنگهای شاد، داستانها، ویدئوها، فعالیتهای تعاملی و بازیهای کلمات یادگیری رو پیدا کنین.
با توجه به اینکه محیط اپلیکیشن Lingokids به زبان فارسی ترجمه نشده، بهتره یه بزرگتر یا کسی که انگلیسی بلده نظارت داشته باشه تا بچهها از این اپلیکیشن بهره ببرن. همچنین انجمنهای کاربری هم در نظر گرفته شده که والدین میتونن انتقادات و سوالاتشون رو در اونجا به اشتراک بذارن.
مزایا
- به صورت آفلاین کار میکنه
- والدین گزارش پیشرفت دریافت میکنن
- تعاملی و سرگرم کنندست
- ایمن و مناسب سن پایین
- تمام جنبههای انگلیسی را پوشش میده
یکی از نرم افزارهایی که در کسب و کارها استفاده میشه، نرم افزار هلپ دسک هستش. برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به این نرم افزار و آشنایی با بهترین های آن به صفحه “بهترین نرم افزار هلپ دسک” ما مراجعه کنید.
10. Rocket language
Rocket Languages واقعا به آموزش مکالمه انگلیسی با تمرینات تعاملی اهمیت میده. توی این اپ میتونین بیش از 100 ساعت درس در مورد زبان و فرهنگ داشته باشین و حتی پیشرفتتون رو ردیابی کنین. جالبه که این اپ یه تکنولوژی تشخیص گفتار هم داره که بهتون در تلفظ بیش از 3000 عبارت انگلیسی کمک میکنه. با خرید یه اشتراک با قیمت $99.95 میتونین از امکانات آموزش زبان انگلیسی بهرهببرید. این اشتراک شامل 132 ساعت آموزش، 2,847 عبارت تشخیص صدا، 30 مبحث آموزشی صوتی، 32 آموزش زبانی، 30 تمرین مکالمه، 1 پکیج لغات ضروری، 60 روز گارانتی و دسترسی دائمی به همه مطالبه.
مزایا
- 14 زبان خارجی رو ارائه میده
- سازگار با دسکتاپ و موبایل
سخنپایانی
این نرمافزارها چند نمونه از بهترین برنامههای یادگیری زبان بودن که میتونین برای بهبود مهارتهای خود در زبان انگلیسی ازشون استفاده کنین. البته این لیست کامل نیست و شما میتونین با جستجوی اینترنتی، اپلیکیشنهای دیگهای رو هم پیدا کنین. مهمترین نکته اینه که اپ مناسب خودتون رو با توجه به نیازهاتون انتخاب کنین و با پیشرفت مداوم و تلاش فراوان، به یادگیری زبان انگلیسی ادامه بدین.