فهرست مطالب:
اگه میخواین یه شرکتی بسازین که مشتری محور باشه و هدفش افزایش ارزش و رشد مشتریان باشه، باید اول انتظارات مشتریان رو برآورده کنین و در نهایت از سطح این انتظارات فراتر برین.
اگه به دنبال این هستین که مشتریها بهتون علاقه نشون بدن و خدماتتون رو از طریق استراتژی دهان به دهان (word of mouth) تبلیغ کنن، باید اصول اساسی رضایت مشتری رو رعایت کنین. اولویت باید پاسخگویی به تیکتهای پشتیبانی باشه؛ که باعث میشه مشتریها حس خوبی نسبت به کسبوکارتون داشته باشن و به احتمال زیاد همکاری با شرکتتون رو ادامه بدن.
برای حل مشکلات مشتریها به یه نرم افزار Help Desk و تیکتینگ نیاز دارین. اینجوری میتونین همهی مسائل پشتیبانیتون رو منظم و با اولویت مدیریت کنین. خیلی خوشحالیم که در کنارتونیم و تو این مقاله میخوایم بهترین نرم افزارهای Help Desk رو بهتون معرفی کنیم.
نرم افزار Help Desk چیه؟
خیلی از تیمهای پشتیبانی از یه نرمافزار به اسم Help Desk استفاده میکنن. این تکنولوژی به تیم پشتیبانی کمک میکنه که سوالات و مشکلات مشتریها رو بگیرن، مدیریتشون کنن، سازماندهی کنن و اتوماتیک کارها رو انجام بدن، جواب بدن و گزارش بگیرن. بهترین تیمهای پشتیبانی از نرمافزارهای Help Desk مدرن و یکپارچه استفاده میکنن تا هر کارشناس پشتیبانی بتونه بهترین کار رو انجام بده و راهحلهای بهتری به مشتریها ارائه بده. تو این مقاله سعی کردیم بهطورخلاصه به چند تا ویژگی خاص نرمافزارهای هلپدسک اشاره کنیم.
1. نقطه ورود مشتری
نقطه ورود مشتری، جاییه که تیم پشتیبانی سوالات و مشکلات مشتریان رو بهعهده میگیره. اینکه از چه کانالهای ارتباطی برای اینکار استفاده میکنین، به نوع کسبوکار و ترجیحات مشتریاتون بستگی داره. ولی بهتره از کانالهای مختلف بهعنوان نقطه تماس با مشتریها فکر کنین، تا آسونتر بتونن با تیم شما ارتباط برقرار کنن و مشکلاتشونو به راحتی حل کنن. وگرنه اگه فرآیند رسیدگی به سوالهای مشتریها خیلی پیچیده باشه، ممکنه ناامید بشن و به راحتی سراغ رقیبتون برن که خدمات و کانالهای متنوعتری داره. نمونههایی از نقطه ورود مشتری شامل چت آنلاین، پرکردن فرم اینترنتی، ایمیل، شبکههای اجتماعی و تماس تلفنی هستن.
2. کانالهای ارتباطی یکپارچه
کانالهای ارتباطی یکپارچه، به تیمهای پشتیبانی این امکان رو میده که همه درخواستهایی که از مشتریها میاد رو مدیریت کنن و هماهنگشون کنن تا بتونن بهترین راهحل رو ارائه بدن و کارها رو به ترتیب اولویتبندی کنن. معمولاً این شامل یه سیستم برای ادغام و مرتبسازی درخواستها و پیامها، برچسبزنی و تعیین کارشناس برای تیکتهای ورودی میشه.
3. سازماندهی تیکتها
تیم پشتیبانی مشتری با ارتباطدهی درست تیکتها، میتونه وقتی تعداد درخواستها بیشتر میشه، اونها رو سازماندهی و دنبال کنه. درخواستهای مشتریها معمولا نیاز به تخصص تیمهای مختلف دارن و باید این درخواستها رو دستهبندی و اولویت بندی کنن. ارجاع دادن به کارشناس و بعد پیگیری مرتبط باهاشون باید برنامهریزی شده باشه، تا تیم پشتیبانی زمان و انرژی خودش رو بهینه کنه و زمان پاسخگویی بهتر بشه.
استفاده از اتوماسیون میتونه روش خوبی برای تعیین بهترین راه پاسخگویی و ارجاع تیکتها به اعضای تیم پشتیبانی باشه، که در حل مشکل و یا شکایت بهترین تخصص رو دارن. تخصیص تیکتها به کارشناسان پشتیبانی باید در سریعترین زمان ممکن انجام بشه تا به سرعت مشکل حل بشه. بنابراین، توصیه میشه که این تخصیص به صورت خودکار و توسط “قواعد گردش کار” انجام بشه.
4. گزارش گیری
گزارشگیری به تیم پشتیبانی کمک میکنه تا عملکردشون رو بهبود ببخشن. اینجوری میشه اشتباهاتو جبران کرد و انگیزهای برای بهتر شدن میشه. همچنین تو تعیین اولویتها و تصمیمگیریهای درست، گزارشات خیلی به تیم پشتیبانی کمک میکنه. این گزارشات اطلاعات خوبی درباره اجرای سیستمها و اولویتهای تیمی ارائه میدن. معمولا تو این داشبوردها میشه اطلاعاتی درباره زمان حل تیکت، رضایت مشتری، بهرهوری کارشناس، تجربه مشتری و … رو برای مدیران فراهم کرد.
بهترین نرم افزار Help Desk
حالا که بهصورت خلاصه نرمافزار هلپدسک رو توضیح دادیم، بریم تا بهترین نرمافزار Help Desk رو بهتون معرفی کنیم:
1. نرم افزار پشتیبانی مشتریان دانا دسک
نرمافزار دانا دسک یه ابزار مفیده که به تیم پشتیبانی شما این امکان رو میده که با سرعت فوقالعاده و حفظ کیفیت، به تمام تیکتهای مشتریها جواب بدن و بهشون بهترین تجربه خدمات رو ارائه بدن. دانا دسک به مشتریاتون آزادی عمل میده.
اونا میتونن از هر کانالی که دلشون بخواد، مثل چت آنلاین، پورتال مشتریان، تلفن یا ایمیل با شما ارتباط برقرار کنن و مشکلات و سوالاتشون رو بگن. امکانات کاربردی دانا دسک به تیم پشتیبانی این امکان رو میده که درخواستها رو در سریعترین زمان ممکن دریافت و حل و فصل کنن.
دانا دسک تو بخش مدیریت تیکت هم ویژگیهای خوبی داره. میتونین یه کاتالوگ خدمات طراحی کنین، که براحتی برای کاربر قابل دسترس باشه. تیکتها بر اساس تگها و فیلدهای مختلف دستهبندی و اولویت بندی میشن و برای سریعترین پاسخگویی، از پاسخهای آماده هم میشه استفاده کرد.
سطح خدمات با استفاده از قابلیت SLA کاملاً تحت کنترله و اگه لازم باشه میتونین کیفیت خدماتتون رو بهبود بدین. دانا دسک ویژگیهای دیگهای مثل تخصیص هوشمند تیکتها، سنجش رضایت مشتری با CSAT، بستن خودکار تیکتها، سفارشیسازی فرم تیکت و فیلترسازی قوی برای فیلتر کردن تیکتها رو هم داره.
دانا دسک به تیم پشتیبانی شما این امکان رو میده که قوانین گردش کار، وظایف روتین و تکراری رو با سرعت بالاتری انجام بدن. میتونین ماژولها و فیلدهای جدید بسازین و یه تجربه شخصیسازی شده برای مشتریاتون ایجاد کنین.
با قابلیت تحلیل اطلاعات و داشبوردهای پویا، میتونین وضعیت ارائه خدمات پشتیبانی تو شرکت یا سازمانتون رو با استفاده از انواع نمودارها و شاخصها به صورت زنده یا دورهای مشاهده کنین. میتونین KPIها و شاخص رشد رو اندازهگیری کنین و برای مدیران دپارتمان از گزارشهای از پیشآماده و سیستم گزارشساز پیشرفته دانا دسک استفاده کنین.
نکته مهم دیگه در مورد دانا دسک اینه که ویژگیهای امنیتی خوبی داره. این نرمافزار گواهینامه “افتا” از سازمان فناوری اطلاعات داره که نشون میده که الزامات امنیتی تو طراحی و توسعهی نرمافزار به خوبی برآورده شدن. بهعلاوه، دانا دسک تنظیمات پیشرفتهای داره که بهتون اجازه میده تا بتونین پیکربندی امنیتی رو انجام بدین.
مزایای نرم افزار دانا دسک
- دارای زبان فارسی
- دارای پایگاه دانش
- کانالهای ارتباطی یکپارچه
- اتوماسیون کارها
- امکان همکاری تیمی
- امکان ساخت فرم نظرسنجی
- امنیت بالا
علاوه بر نرم افزار Helpdesk یکی دیگه از ابزارهای مورد نیاز برای کسب و کارها نرم افزار CRM هستش. این سیستم کمک میکنه تا تمامی تعاملات و ارتباطات با مشتری رو مدیریت کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به این نرم افزار و برترین های آنها به صفحه “بهترین نرم افزار CRM” ما مراجعه کنید.
2. ZenDesk
Zendesk از یک میز کمک ساده به یه سیستم کامل تبدیل شده که چند تا محصول رو با یک عنوان ادغام کرده. این نرمافزار با داشتن بیش از 1200 برنامه شخص ثالث و ادغامها جذابیت زیادی داره. به اضافهی اینکه، مسائلی مثل مدیریت محل کار و کانالهای پیام رو با هم ترکیب کرده. این ویژگیها بخصوص برای شرکتهایی که دنبال حل مسائل متنوع هستن خیلی جذابه.
اگه شما یه شرکتی هستین که میخواین یه میزکمک ساده داشته باشین و همه جوانب تجربه مشتری رو بهتر کنین، Zendesk یه گزینه خوبه. اینکه تمام ارتباطات مشتری رو تو یهجا جمع کنه، نه تنها میتونه به تیم پشتیبانی کمک کنه، بلکه سیستمهای دیگهی شما مثل مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) رو هم میتونه بهتر کنه. ولی با این حال باید بدونین که برخی از نوآوریهاش هزینههای زیادی دارن.
مزایای Zendesk
- بهبود تجربه مشتری
- تجزیه و تحلیل و گزارش خوب
- مقیاس پذیری و انعطاف پذیری
- ادغام و یکپارچگی با سایر ابزارها
- دارای پایگاه دانش
- کانالهای ارتباطی یکپارچه
- امنیت بالا
معایب Zendesk
- هزینه بالا مخصوصا برای کاربران ایرانی
- پیچیدگیهای یادگیری
- سفارشی سازی محدود
- دارای محدودیت در یکپارچه سازی و ادغام
- برحی میگن گاهی اطلاعات از بین میره
3. FreshDesk
Freshdesk برای تقویت میزهای کمک مشتری در کسبوکارهای کوچک و متوسط طراحی شده. (محصول دیگهی این شرکت به اسم Freshservice، برای کارهای داخلی IT طراحی شده.) در واقع، هدفش اینه که مشکلات مشتری رو با کمترین زحمت برای همه، چه مشتریان و چه کارشناسان خدمات، حل و فصل کنه، و اینو به سرعت و به شیوهای که کارآمد باشه انجام بده. ویژگیهای پیشرفتهای مثل گیمیفیکیشن و چندین کانال ارتباطی با مشتری، Freshdesk رو از سایر محصولات متمایز میکنن.
کسبوکارهای کوچکی که دنبال یه ابزار برای پاسخ به مسائل مشتریانشون هستن، با استفاده از Freshdesk نظرشون جلب میشه. این ابزار هوش مصنوعی هم داره که قابلیتهای هماهنگی بیشماری رو فراهم کرده. ولی اگه به دنبال یه سیستم هستین که بتونه همه وظایف پشتیبانی از داخل بخش فناوری اطلاعات شما رو انجام بده، Freshdesk شاید نتونه بهطورکامل انتظاراتتون رو برآورده کنه.
مزایای نرم افزار میز کمک FreshDesk
- بهبود رضایت مشتری
- افزایش بهره وری پشتیبانی
- امکان همکاری تیمی پیشرفته
- مقیاس پذیری
- سهولت در استفاده
- ادغام و یکپارچه سازی با سایر ابزارها
معایب نرم افزار میز کمک FreshDesk
- سفارشی سازی محدود
- محدودیتهای OmniChannel
- محدودیتهای گزارش دهی
- هزینه بالا مخصوصا برای کاربران ایرانی
ابزارهای مدیریت پروژه هم یکی از سیستمهای مورد نیاز کسب و کارها هستش که میتونین با دیدن صفحه “بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه” ما با برترینهای آنها آشنا بشید.
4. Jira Service Management
این ابزار به شما این امکان رو میده که بتونین تمرکزتون رو روی یه موضوع خاص بزارین و تو اون بهترین باشین، این تمرکز میتونه روی مواردی مانند عملیات فناوری اطلاعات، مدیریت امکانات، پشتیبانی مشتری یا چیزهای دیگه باشه. همچنین این محصول پیامهای تیمی و حل مشکلات مبتنی بر هوش مصنوعی رو هم پشتیبانی میکنه.
مدیریت خدمات Jira یه انتخاب همه جانبه خوب برای مدیریت میز کمکه. اگه میخواید از یه ابزار برای چندین نقش شغلی استفاده کنین، میتونین از Jira بهره ببرین. ولی با این حال، بعضی از مشتریها ممکنه، از اینکه بعضی از ویژگیها هزینه اضافی دارن، مثل یکپارچهسازی رسانههای اجتماعی و پشتیبانی از Active Directory، ناامید بشن.
مزایای Jira Service Management
- افزایش بهره وری
- گردش کار ساده
- کانالهای ارتباطی یکپارچه
- اتوماسیون کارهای تکراری
- دارای پایگاه دانش
- امکان همکاری تیمی
- مقیاس پذیری
معایب Jira Service Management
- پیچیدگیهای یادگیری
- سفارشی سازیهای اضافی
- هزینه بالا برای کاربران ایرانی
- ویژگیهای محدود در طرح استاندارد
- گزارش دهی محدود
5. HelpScout
Help Scout یکی از بهترین نرم افزارهای Help Desk و تیکتینگ توی بازاره. تقریباً هر چیزی که برای راحت کردن راهنمایی و فرآیند پشتیبانی مشتری لازمه رو داره. باهاش میتونین تمام درخواستهای پشتیبانی از جمله چت و ایمیل رو از یه جا مدیریت کنین. اینطوری، مشتریاتون میتونن با روشی که دوست دارن با شما ارتباط برقرار کنن و تیم پشتیبانیتون هم میتونه درخواستها رو از یک محل مرکزی مدیریت کنه.
با ایجاد پاسخهای ذخیرهشده، میتونین درخواستهای پشتیبانی رو سریعتر پاسخ بدین، به همین خاطر تیمتون میتونه به سوالات متداول فوراً جواب بده. ویژگی پایگاه دانش داخلی هم وجود داره، پس میتونین مرکز کمک خودتون رو ایجاد کنین. این کار تعداد کل درخواستهای پشتیبانی رو کاهش میده، چون کاربراتون میتونن به راحتی برای مشکلات خودشون راه حل پیدا کنن.
همچنین میتونین دادههای گزارشی کاملی پیدا کنین، تا ببینین که تیمتون کجا خوب عمل میکنه و چی رو باید بهتر کنین. گزارش پیگیری زمان هم به شما این امکان رو میده که ببینین تیم پشتیبانیتون بیشترین زمان رو کجا میذارن، تا بتونین گردش کار محصولاتتون رو بهبود بخشید.
اگر میخواید یک کانال پشتیبانی اضافه کنین، قابلیت چت زنده هم داره که به عنوان Beacon شناخته میشه. این مقالات مطالبی رو توصیه میکنن که به حل مشکلات کاربران کمک میکنه. اگر مشکلشون رو حل نکردن، میتونن با تیم شما در ارتباط باشن.
مزایای نرم افزار میز کمک HelpScout
- بهبود تجربه مشتری
- دارای پایگاه دانش
- امکان ایجاد تعاملهای شخصی سازی شده
- افزایش زمان پاسخگویی
- قابلیت همکاری تیمی
- دارای نسخه موبایل
- اتوماسیون کارها
معایب نرم افزار میز کمک HelpScout
- تمرکز روی ایمیل و پیامک
- سفارشی سازی محدود
- گزارش دهی ساده
- هزینه بالا برای کاربران ایرانی
- مقیاس پذیری محدود
- پیچیدگیهای یادگیری
6. SysAid
SysAid یک سامانه تیکتینگ هست که درخواستهای داخلی IT رو مدیریت میکنه. این ابزار تعدادی از ویژگیهای مدیریت SLA مثل تیکتینگ و اتوماسیون گردش کار رو ارائه میده تا بتونه زمان SLA رو کاهش بده. همچنین میتونین یه پورتال سلفسرویس بسازین که به کارمندها این امکان رو بده که درخواستهای اساسی مثل بازنشانی رمز عبور رو خودشون انجام بدن.
میتونین با تعداد زیادی قالب و فرمهای پیشفرض کارها رو به سرعت انجام بدین، یا میتونین قالبهای سفارشی خودتون رو بسازین تا به بهترین شکل نیازهای سازمان و تیم خودتون رو برآورده کنین. از آنجایی که بیشتر ابزارهای فناوری اطلاعات همراه با یکدیگر استفاده میشن، به تعدادی از ادغامهای شخص ثالث نیز دسترسی دارین.
SysAid دارای ویژگیهای مدیریت دارایی قدرتمندیه که مدیریت تمام داراییهای موجود در شبکه و مشاهده سختافزار و نرمافزار برای هر یک از کاربران نهایی رو آسون میکنه.
مزایای SysAid
- کانالهای ارتباطی یکپارجه
- دارای پایگاه دانش
- اتوماسیون کارها
- دارای نسخه موبایل
- کاهش هزینهها
- امنیت بالا
- انعطاف پذیری و مقیاس پذیری
معایب SysAid
- پیچیدگیهای رابط کاربری
- سفارشی سازی محدود
- محدودیتهای زیاد نسخه موبایل
- هزینه بالا مخصوصا برای کاربران ایرانی
- برخی کاربران از پشتیبانی شکایت کردن
برنامه ریزی و مدیریت منابع انسانی هم یکی از کارهاییه که به ابزارهای مخصوص خودش نیاز داره. به این ابزارها، نرم افزار ERP میگن. برای آشنایی بیشتر با این نرم افزارها و برترینهای آنها به صفحه “بهترین نرم افزارهای ERP” سر بزنید.
7. Kayako
Kayako یک سامانه پشتیبانی مشتری مبتنی بر ابره که کانالهای پشتیبانی مختلفی مثل ایمیل، چت زنده و تماس تلفنی رو با همدیگه ادغام میکنه. این ادغام به کاربران کمک میکنه تا پشتیبانی چند کانالی رو مدیریت کنن و در ارتباطات داخلی و با مشتری بهبود حاصل کنن.
با Kayako، کاربران قادرن مکالمات رو از طریق ایمیل، چت، رسانههای اجتماعی و تیکتهای مرکز راهنمایی ردیابی کنن. ابزار چت اجازه میده تا کاربران مکالمات جدید رو شروع یا مکالمات موجود رو از طریق ماژول مرکز راهنمایی، وبسایت و برنامههای کاربر انتخاب کنن. سیستم مدیریت تیکتینگ قابلیت سازماندهی تیکتها رو با استفاده از برچسبها داره و میتونه اونها رو بر اساس وضعیت فعلی اولویتبندی کنه.
نمایندگان و مدیران خدمات میتونن میانبرهایی برای کارهای تکراری ایجاد کرده و اعلانهای خودکار رو برای مواقع خاص تنظیم کنن. همچنین Kayako قادر به یکپارچهسازی با برنامههایی مانند Salesforce، Slack، LinkedIn و Stripe و همچنین کانالهای رسانههای اجتماعی مثل فیسبوک و توییتر نیز هست. و در آخر، ویژگی “همکار” به هر کارمند این امکان رو میده که به دادههای مشتری دسترسی داشته باشه.
مزایای نرم افزار Kayako
- رابط بصری جذاب
- کانالهای ارتباطی پیشرفته
- پشتیبانی از OmniChannel
- دارای پایگاه دانش
- قابلیت همکاری تیمی
- اتوماسیون کارها
- دارای نسخه موبایل
- سفارشی سازی و مقیاس پذیری
معایب نرم افزار Kayako
- دارای پلنهای سطحی
- سفارشی سازی محدود
- هزینههای پشتیبانی زیاد مخصوصا برای کاربران ایرانی
- محدودیتهای نسخه موبایل
- بروزرسانیهای کم
- رابط کاربری سخت
8. HappyFox
HappyFox یه سیستم مدیریت مشتری مبتنی بر ابره که برای هر کاری که تو ذهنتون باشه، مثل کامپیوتر و نرمافزار، آموزش، مسافرت، رسانه، انرژی، حتی خردهفروشی، راه حل داره. این ابزار تیکتها رو بر اساس اهمیت مرتب میکنه و بعد به شیوههایی که قبلاً تعیین شده، سازماندهی میکنن. یعنی هر صف یه سیستم منظم و منطقی داره.
الگوهای ایمیلی هم دارن که به مدیریت درخواستهای مکرر کمک میکنن. میتونین این الگوها رو حتی به سلیقه خودتون هم تنظیم کنین. هر تیکت یه گزارش اجرایی از کارهای در حال اجرا از اقدامات انجام شدست، که تیم پشتیبانی میتونه همشو ببینه.
از نظر امنیتی هم HappyFox خفنه! از قابلیت SSL برای میز راهنماش استفاده میکنه، اطلاعات کاربران رو با الگوریتم AES 256 بیت رمزگذاری میکنه و دسترسیها و مجوزها بر اساس نقش و IP محدود شدن. و در آخر، ازشون میشه ماهانه اشتراک گرفت که حتی پشتیبانی ایمیلی و تلفنی هم داره.
مزایای HappyFox
- بهره وری بهبود یافته
- کمک به افزایش رضایت مشتری
- دارای پایگاه دانش
- کمک به کاهش هزینهها
- استفاده آسان و قابل تنظیم
- کانالهای ارتباطی یکپارچه
- گزینههای پشتیبانی گسترده
معایب HappyFox
- گزارش دهی محدود
- سفارشی سازی محدود
- محدودیتهای مقیاس پذیری
- دارای محدودیتهای یکپارچه سازی و ادغام با سایر ابزارها
- پشتیبانی محدود OmniChannel
9. SpiceWorks
SpiceWorks یه راهحل نظارت و راهنمایی مبتنی بر ابره که برای مدیران سیستم و افراد فناوری اطلاعات طراحی شده. استفاده از این سیستم مزایای زیادی داره، مثلا کمک به مدیریت تیکتهایی که مشتریها میزنن، ارائه پشتیبانی به مشتری از طریق کانالهای متعدد و ردیابی عملکرد نماینده و موارد دیگه. با این ابزار، افراد پشتیبانی میتونن هر مشکل فناوری اطلاعاتی رو از نزدیک ببینن و تغییرات ناگهانی تو شبکه رو ردیابی کنن.
پورتال سلفسرویس هم به کاربرها این امکان رو میده که تیکت بفرستن، پیشرفتش رو ببینن و از پایگاه دانش اطلاعات استفاده کنن. با SpiceWorks، کسبوکارها میتونن یه پایگاه دانش متمرکز ایجاد کنن که با اون افراد میتونن اطلاعات مربوط به سوالات دورهای یا منظم رو پیدا کنن. این ابزار یه داشبورد مدیریت تیم هم داره که به مدیرها کمک میکنه تا عملکرد کلیدی رو ببینن و اونها رو ردیابی کنن.
SpiceWorks یه نسخه داخلی برای مشاغلی که دوست دارن عملیات میز کمک داخلی خودشون رو بهصورت محلی مدیریت کنن، ارائه داده. همینطور متخصصان فناوری اطلاعات میتونن با استفاده از اپلیکیشن موبایل SpiceWorks، تیکتها رو تو گوشیهای هوشمند اندروید و iOS خودشون مدیریت کنن. حتی حرفهایها میتونن با ارتباط با جامعه جهانی SpiceWorks، تجربیات و نکاتشون رو با دیگر متخصصان جهانی به اشتراک بذارن.
مزایای نرم افزار میز کمک SpiceWorks
- دارای نسخه رایگان
- رابط کاربری ساده و شهودی
- دارای انجمن آنلاین گسترده
- نظارت بر شبکه و موجودی
- اتوماسیون کارها
- مقیاس پذیری
- امنیت بالا
- دارای نسخههای تحت وب و خود میزبانی شده (Self-Hosted)
معایب نرم افزار میز کمک SpiceWorks
- عملکرد بسیار محدود در نسخه رایگان
- پیچیدگیهای یادگیری
- گزارش دهی محدود
- برای کارهای پیچیده مناسب نیست
- اتکا به اینترنت پایدار
- هزینه بالا برای کاربران ایرانی
10. LiveAgent
LiveAgent یه ابزار فوقالعاده برای کسبوکارهای کوچیک و متوسط تو حوزه تجارت الکترونیکه. این پلتفرم یه سری اپلیکیشن داره، مثل چت زنده، مدیریت تیکتها، پورتال سلفسرویس آنلاین و مدیریت مجوز.
LiveAgent یه مجموعه از برنامههای کاربردی مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) داره که خیلی گستردست، مثل بازاریابی و اتوماسیون نیروی فروش. این یه راهحل قابل تنظیمه که میتونه با افزایش مشتری و خدمات آنلاین شرکتهای کوچک رشد کنه.
LiveAgent برای استارتاپها به مدت 6 ماه خدمات رایگان ارائه میده. این یه فرصت خوبه که استارتاپها بدون هیچ هزینهای به بهترین نرمافزار پشتیبانی مشتری دسترسی پیدا کنن. بعد از ۶ ماه اول هم میتونن با یه نرخ تخفیفی از LiveAgent استفاده کنن. از LiveAgent میشه به عنوان یه نرمافزار مبتنی بر وب یا با نصب در سیستم استفاده کرد.
مزایای LiveAgent
- افزایش بهره وری
- کانالهای ارتباطی یکپارچه
- دارای پایگاه دانش
- اجرای این نرمافزار حتی در تیمهای بزرگ هم آسونه
- کمک به کاهش هزینههای پشتیبانی
- مقیاس پذیری
- دارای نسخه آزمایشی رایگان
- دارای نسخه موبایل
معایب LiveAgent
- پیچیدگیهای استفاده
- هزینه بالا مخصوصا برای کابران ایرانی
- محدودیتهای یکپارجه سازی
- گزارش دهی محدود
- برخی کاربران پشتیبانی ضعیف گزارش دادن
سخن پایانی
تو این مقاله به معرفی بهترین نرم افزار Help Desk پرداختیم. با این نرمافزارها سازمانها میتونن به راحتی به نظرات و نیازهای مشتریان جواب بدن و ارتباطات داخلیشون رو هم بهتر کنن. در کل، این نرمافزار به شرکتها این امکان رو میده که با ارائه بهترین خدمات، مشتریان خودشون رو خوشحال کنن و در مسیر پیشرفت و توسعه بهترین عملکردشون رو اجرا کنن.