بهترین هوش مصنوعی‌ها برای یادگیری زبان

بهترین هوش مصنوعی برای یادگیری زبان

وقتی از یادگیری زبان صحبت می کنیم راه های مختلفی بهمون پیشنهاد می شه که نمی دونیم کدوم راه بهتر و برای یادگیری زبان هایی مثل انگلیسی، آلمانی، عربی، چینی و … مفید هست. اما از زمانی که ابزارهای هوش مصنوعی پاشون رو به زندگی ما باز کردن تحول بزرگی هم در یادگیری زبان به وجود اومد و به کمک این AI ها می تونیم گفتار، نوشتار، گرامر و هر آن چه برای تقویت زبان به اون احتیاج داریم رو یاد بگیریم.

در روش های دیگه تقویت و یادگیری زبان های مختلف سر کلاس می رفتیم، صحبت می کردیم یا می نوشتیم و در بهترین حالت استاد زبان به ما بازخورد می داد و غلط های ما رو اصلاح می کرد و ما رو به چالش می کشوند. حالا با حضور هوش مصنوعی شما هر چیزی فراتر از این رابطه شاگرد معلمی رو می تونید داشته باشید. بسیاری از هوش مصنوعی ها به شما داده های تحلیل دقیق از عملکردتون می دهند و با مرور اون ها و دنبال کردن پیشنهادشون می تونین هر زبانی که دارید یاد می گیرید رو تقویت کنید.

در این مقاله قصد داریم با ابزارهای هوش مصنوعی مخصوص یادگیری زبان آشنا بشیم و بهترین هوش مصنوعی ها رو برای یادگیری بهتر زبان های مختلف گلچین کنیم.

منظور از ابزارهای هوش مصنوعی چیست؟

ابزارهای هوش مصنوعی یا artificial intelligence که با AI هم شناخته می شه، نرم افزارهایی هستن که از الگوریتم های هوش مصنوعی استفاده می کنن تا کارهای مشخص رو انجام بدهند یا مسئله ای رو حل کنن.

ابزارهای ai در صنعت های مختلف مورد استفاده قرار می گیره؛ از حوزه سلامت و صنعت مالی گرفته تا بازاریابی و آموزش. فرآیندها رو اتوماسیون می کنه. داده ها رو تجزیه و تحلیل می کنه و تصمیم گیری رو راحت تر و سریع تر می کنه.

 

بیشتر بخوانید: بهترین نرم افزارهای یادگیری زبان 

منظور از ابزار هوش مصنوعی در یادگیری زبان چیست؟

یادگیری زبان و تقویت مکالمه همیشه جزو مهارت هایی بوده که افراد برای ارتقای شغلی، فراتر رفتن از فرهنگ و رشد شخصی به دنبال اون بودن. اما قطعا دیدید که یادگیری زبان به روش ها قدیمی و سنتی چه قدر زمان بر هستن و همیشه هم اون کیفیتی که باید رو ندارند. هوش مصنوعی سبک یادگیری زبان رو تغییر داده و یادگیری رو آسون تر، لذت بخش تر و موثرتر کرده.

شما وقتی از هوش مصنوعی برای یادگیری مکالمه زبان یا تقویت writing استفاده می کنین در واقع دارید به صورت شخصی زبان یاد می گیرید. هوش مصنوعی ابزاری شخصی سازی شده است و با تحلیل نقاط قوت و ضعف شما تسک ها و تمرین هایی به شما می دهد که بتونین زبانتون رو تقویت کنید.

مزیت های هوش مصنوعی برای یادگیری زبان

با هوش مصنوعی فرآیند یادگیری زبان شما راحت و سریع تر می شه و می تونید از امکانات و ویژگی هایی که برای زبان آموزان به دنبال داره بهره مند بشین.

مزیت های هوش مصنوعی برای یادگیری زبان

+ فرآیند یادگیری سریع تر

ابزارهای هوش مصنوعی یادگیری زبان فرایند یادگیری شما رو خیلی سریع تر می کنن. چون به شما بلافاصله بازخورد می دهند، مواردی که نیاز به تقویت داره رو به شما گوشزد می کنن و دروس و منابع برای یادگیری رو بر اساس نیاز شما تعیین می کنن. پس به کمک ai زبان آموز می تونه بهتر روی نقاط ضعف خودش تمرکز کنه و سریع تر هم در یادگیری زبان پیشرفت کنه.

+ بهبود تلفظ و لهجه

یکی چالش های بزرگ زبان آموزان تلفظ و لهجه اون زبانی هست که دارن یاد می گیرن. ابزارهای هوش مصنوعی بازخورد واقعی از تلفظ زبان آموز ارائه می دهد که بتونه همون لحظه اون رو تصحیح کنه و به مرور در بحث لهجه بهتر عمل کنه.

+ دسترسی آسان تر

هوش مصنوعی فرصتی رو فراهم کرده تا زبان آموزان برای یادگیری زبان با چالش های کمتری در دسترسی به منابع یادگیری روبرو بشن. Ai نرم افزار یا اپلیکیشنی هستش که هر زمانی که بخواهیم در دسترس ماست و در عرض چند ثانیه و هر کجا بخواهیم می تونیم اون رو باز کنیم و یادگیری رو از سر بگیریم.

+ بالا بردن انگیزه و تعامل زبان آموز

ابزارهای هوش مصنوعی یادگیری زبان اساسا با بازخوردهای شخصی سازی شده و تسک های سرگرم کننده همراه هستن که زبان آموز رو با انگیزه نگه می دارند و تعامل اون ها رو بیشتر می کنند. پس زمان بیشتری رو هم برای یادگیری صرف می کنند و کیفیت آموزش بالا می رود.

+ تعیین سطح زبان آموز

مسئله ای که همه ما در کلاس های زبان با اون روبرو شدیم، تعیین سطح ناقص برای کلاس و درس ها بوده. اما بیشتر ابزارهای هوش مصنوعی برای یادگیری زبان قابلیتی رو دارن که می تونن سطح زبان کاربر رو تعیین کنن و بر اساس اون تمرینات و آموزش ها رو در اختیار کاربر قرار بدن. در این صورت زبان آموز نقاط ضعف و قوت خودش رو می شناسه و می تونه با مرور اون ها پیشرفت خودش رو ببینه.

 

بیشتر بخوانید: بهترین هوش مصونوعی ها برای برنامه نویسی

بهترین هوش مصنوعی برای یادگیری زبان

هوش مصنوعی فضایی رو برای زبان آموزان زبان های مختلف ایجاد می کنه که می تونن با توجه به نیازهای خودشون یادگیری شخصی سازی شده و منحصر به خودشون داشته باشن. طی پردازش زبان طبیعی (NLP)، پلتفرم ها و ابزارهای هوش مصنوعی سطح زبان کاربران را بررسی و ارزیابی می کنن و درس ها و تمرینات مختص به زبان آموز رو بهشون ارائه می دهند. این سیستم ها از چت بات ها و آموزش مجازی استفاده می کنن تا بازخورد واقعی و فضای یادگیری شبیه سازی شده در اختیار زبان آموز بذارن و تعامل اون ها رو در تمرینات بیشتر کنن.

در ادامه با بهترین ابزارهای هوش مصنوعی برای یادگیری زبان آشنا می شیم:

1. ChatGPT

Chat GPT

نام ChatGPT رو زیاد اطرافمون شنیدیم. این هوش مصنوعی در کنار هزاران کاربردی که داره، برای یادگیری زبان خارجی و تقویت زبان، آن هم هر زبانی، بسیار کاربردی هستش. چه بخواهید خواندن و نوشتن خود رو تقویت کنید و چه مکالمه و گوش و مهارت شنیداری، هوش مصنوعی ChatGPT ابزاری مناسب برای زبان آموز هستش.

با این ابزار یادگیری زبان، شما می تونید شریک زبان خودتون رو شبیه سازی کنید، اشکالات خودتون رو شناسایی و اصلاح کنید و مهارت صحبت کردنتون رو تقویت کنید. ChatGPT از منعطف ترین ابزارهای هوش مصنوعی برای یادگیری زبان هستش که به هر سبک و روشی که بخواهید به شما زبان رو یاد می دهد. این هوش مصنوعی هم نسخه رایگان رو در اختیار کاربر قرار می دهد و هم نسخه پولی. اما می شه با همان نسخه رایگان هم زبان رو تا حد قابل قبولی پیش برد و تقویت کرد.



2. TalkPal

TalkPal

اگر به دنبال این هستید که تمام چهار مهارت زبانی خود رو از خواندن و نوشتن گرفته تا گوش دادن و صحبت کردن، تقویت کنید و پارتنر مکالمه زبان داشته باشید، می تونید روی سایت TalkPal حساب باز کنید. علاوه بر زبان انگلیسی این هوش مصنوعی برای یادگیری 50 زبان دیگه هم کاربرد داره.

این AI برای استفاده محدود و روزانه 15 دقیقه به صورت رایگان در دسترس زبان آموزان هستش و اگه بخوان بیشتر با این هوش مصنوعی تمرین کنن باید به نسخه پولی تغییر کاربری بدن.



3. Duolingo

دولینگو

Duolingo اپلیکیشنی هستش که می تونید روی گوشی های خودتون نصبش کنید و با بازی کردن زبان یاد بگیرید. این هوش مصنوعی برای اون دسته از زبان آموزان که یادگیری زبان ممکن هست براشون کنسل کننده بشه، خیلی کاربردیه. چون روی فضای سرگرم کننده تمرکز داره و یا داشتن شخصیت های جذاب و بازی های مختلف کاربر رو ترغیب می کنه تا بیشتر یاد بگیره.

Duolingo روی چهار مهارت سعی کرده تمرکز کنه ولی بیشتر در بحث یادگیری با شکل نوشتاری اون بیشتر روبرو می شید. همچنین بیش از 30 زبان زنده دنیا رو می تونید با اون به صورت رایگان و پولی یاد بگیرید.



4. Rosetta Stone

برنامه Rosetta Stone

هوش مصنوعی رزتا استون از معروف ترین نرم افزارهای بر پایه هوش مصنوعی یادگیری زبان خارجی هستش که می تونید با اون 28 زبان زنده دنیا رو یاد بگیرید و تقویت کنید. Rosetta Stone به یادگیری به روش طبیعی تمرکز داره و البته بیشترین چیزی که در این ابزار می بینیم تمرین، تکرار و استلال برای یادگیری زبان هستش. البته اگر به دنبال تعیین سطح خودتون هستین بهتره از هوش مصنوعی های دیگه مثل Duolingo استفاده کنید، چون رزتا ایتون این قابلیت رو متاسفانه نداره.



5. Babbel

نرم افزار Babbel

این هوش مصنوعی رو سال هاست که اسمش رو زبان آموزان برای یادگیری زبان خارجی می شنون. این هوش مصنوعی روی مکالمات شبیه سازی شده و واقعی تمرکز داره و پیشرفت زبان آموز رو رصد می کنه. در واقع از بزرگ ترین مزیت های Babbel این هستش که با توجه به پیشرفت و حتی ترجیح زبان آموز سطح محتوا و یادگیری کاربر رو تعیین می کنه و بر اساس اون یادگیری رو پیش می بره. درس های ابتدای این نرم افزار رایگان هستش و نسخه پولی اون برای یادگیری بهتر در اختیار زبان آموز قرار می گیره.



 

بیشتر بخوانید: بهترین دانشگاه‌های هوش مصنوعی جهان

6. Mondly

Mondly

این هوش مصنوعی از بیش از 30 زبان دنیا رو پشتیبانی می کنه و سعی کرده روی یادگیری زبان در دنیای واقعی با شرایط شبیه سازی شده تمرکز کنه. Mondly از قابلیت تشخیص گفتار استفاده می کنه تا تلفظ ها رو بررسی و اصلاح کنه و حتی برای این موضع پیشنهاداتی رو هم به زبان آموز ارائه می دهد. جدای از این که روی یادگیری زبان از طریق مکالمه تمرکز داره، این هوش مصنوعی سعی کرده کاربر از ارتباط برای یادگیری و تقویت زبان استفاده کنه.



7. Stimuler

Stimuler

کمتر زبان آموزی نام این ابزار بر پایه هوش مصنوعی به گوشش خورده، اما این اپلیکیشن که دسترسی راحتی هم داره برای تقویت مهارت گفتاری زبان حتی IELTS می تونه بسیار کاربردی باشه. در استفاده از این ابزار هوش مصنوعی برای شما فضای صحبت کردن فراهم می شه که می تونید هم مکالمه رو تمرین کنید و هم از تحلیل ها و پیشنهادات این ابزار در تلفظ، کلمات و گرامر استفاده کنید.

از مزیت هایی که برای شما می تونه داشته باشه اینه که سطح زبانتون رو با هر بار مکالمه، آنالیزش رو بهتون نشون می دهد و می دونید به مرور چه قدر پیشرفت داشتید. Stimuler هم نسخه رایگان داره و هم می تونید با پرداخت پول به امکانات بیشتر اون دسترسی پیدا کنید.



8. Smalltalk2.me

Smalltalk2

نرم افزار Smalltalk2.me بر پایه هوش مصنوعی هست و تمرکز اون برای یادگیری زبان روی مکالمه و مهارت گفتاری هستش. اگر بیشتر تمرکزتون روی یادگیری مهارت گفتاری زبان انگلیسی هست و با پرداخت پول برای یادگیری زبان مشکلی ندارید، این نرم افزار می تونه به پیشرفت زبان انگلیسی شما کمک کنه. از مزیت های Smalltalk2.me تعیین سطح دقیق اونه که به صورت رایگان انجام می شه و بعد از اون با پرداخت هزینه می تونین درس های مخصوص خودتون رو داشته باشین.


9. Praktika

Praktika

این اپلیکیشن اندروید و ios مبتنی بر هوش مصنوعی برای تقویت چهار مهارت اصلی زبان انگلیسی به صورت رایگان بسیار کاربردی هستش. درس هایی که به زبان آموز ارائه می دهد شخصی سازی شده و تعاملی هستن.

چرا که Praktika تعیین سطح زبان دقیق داره و با تعیین شدن سطح کاربر درس های مربوط به شخص ارائه می شه تا یادگیری هوشمندانه تر و با کیفیت تر پیش بره. البته نباید از بازخورد فوری اون هم غافل شد. با بازخورد سریعی که به کاربر می دهد، زبان آموز از اشکالات خودش آگاه می شه و سعی می کنه دیگه اون ها رو تکرار نکنه.



10. Replika

Replika

چت بات هوشمند رپلیکا از بهترین ابزارهای هوش رایگان مصنوعی برای یادگیری زبان انگلیسی هستش که رایگانه و چهار مهارت رو به زبان آموز یاد می دهد. Replika مثل یک پارتنر زبان می مونه که می تونید با اون صحبت کنید و مهارت های زبان رو در قالب محاوره تقویت کنید و اعتماد به نفستون رو افزایش بدید. این هوش مصنوعی در ابتدا سعی در شناخت شما داره تا در مکالمات آینده تعاملی شخصی سازی شده با شما برقرار کنه.



 

بیشتر بخوانید: 10 تا از بهترین هوش مصنوعی‌ها برای ترجمه

نکات کلیدی در استفاده از هوش مصنوعی در یادگیری زبان

مسئله ای که وجود داره نحوه استفاده کارآمد از ابزارهای هوش مصنوعی هستش. خیلی از کاربران بعد از چند روز دیگه سراغ اون ابزار نمی روند یا آموزش های اون رو جدی نمی گیرن. اما دلیل این رها کردن چیست؟ مسائل و موارد متعددی می تونه در این مسئله تاثیر بگذاره که در ادامه به بررسی مهم ترین های اون می پردازیم.

نکات کلیدی در استفاده از هوش مصنوعی در یادگیری زبان

نکته اول: نیاز یادگیری زبانتون رو مشخص کنید

از اولین و مهم ترین وظایفی که شما به عنوان زبان آموز دارید باید بدونید نیاز شما از یادگیری زبان چیست؟ می خواهید مهارت نوشتاری خود رو تقویت کنید؟ یا می خواهید در صحبت کردن مهارت بیشتری به دست بیارید؟ شاید هم قصد دارید از ابتدا و پایه تمام مهارت ها رو یاد بگیرید.

پس بهتره اول نیاز و هدف خود رو از یادگیری زبان تعیین کنید و بعد از اون به سراغ ابزار هوش مصنوعی برید که اون نیاز شما رو بر طرف کنه. گاهی استفاده از ابزارهایی که سطح زبان شما رو تعیین می کنه فکر بسیار خوبیه. چون می دونید سطح زبانتون در چه حده و باید روی کدوم نقاط بیشتر کار کنید.

نکته دوم: استمرار راز موفقیت شماست

هیچ چیز نمی تونه به شما در پیشرفت و تقویت زبان کمک کنه اگر در یادگیری استمرار نداشته باشید. اگر نمی تونید تمرکز کنید و روزانه تمرین کنید، بهتر هست هوش مصنوعی ای رو برای یادگیری زبان انتخاب کنید که سرگرم کننده باشه و شما رو در یادگیری درگیر نکنه. مثلا اپلیکیشن Duolingo از جمله ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی هستش که بسیار سرگرم کننده و استفاده از اون لذت بخش هستش.

نکته سوم: یادگیری را جدی بگیرید

درسته گفتیم سرگرمی در یادگیری بد نیست، اما باید هدف مشخص داشته باشید و یادگیری رو جدی بگیرید. سعی کنید در آخر روز با خودتون مرور کنید که چه چیزهایی از زبان جدید یاد گرفتید و پیشرفتتون رو زیر نظر داشته باشید.

نکته چهارم: سردرگم نباشید

و در آخر سردرگم نباشید. دائم از این ابزار به اون ابزار هوش مصنوعی برای یادگیری نروید. تجربه شخصی نشون داده هر چی بیشتر اپ و نرم افزار های یادگیری خودتون رو تغییر بدید، احتمال سردرگمی بالا می رود و یادگیری هم کمتر می شه. می تونین در ابتدا ابزارهای مختلف رو امتحان کنید و بهترین ها رو ادامه بدین و در استفاده از اون ها استمرار داشته باشید تا یادگیری بهتری هم نصیبتون بشه.

سخن پایانی

هوش مصنوعی (AI) صنعت یادگیری زبان رو متحول کرده و یادگیری رو آسون تر، سریع تر و لذت بخش تر کرده است. شما با انتخاب بهترین هوش مصنوعی برای یادگیری زبان می تونین محیط یادگیری شخصی سازی شده داشته باشید و پیشرفت خودتون رو رصد کنید.

 

بیشتر بخوانید: بهترین هوش مصنوعی‌ها برای تولید محتوا حرفه‌ای

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *