فهرست مطالب:
گاهی وقتا اتفاقاتی مثل از دست دادن اطلاعات یا خراب شدن لپتاپ باعث دردسر آدم میشه. در این حالتها میخوایم هر کاری کنیم که اطلاعاتمون رو دوباره بدست بیاریم. یه نکته جالب اینه که فضای ذخیره سازی ابری میتونه جلوی این مشکلات رو بگیره. با استفاده از این فضا، میتونیم اطلاعاتمون رو در یه مکان امن نگه داریم و از هر جایی تو دنیا بهش دسترسی داشته باشیم.
به عبارت سادهتر، اینجا یهجای مجازی و امنه که معمولا میشه از طریق مرورگر یا برنامههای خاصی بهش دسترسی پیدا کرد و اصلاً نگرانی در مورد مکان فیزیکی اطلاعاتتون ندارین. این اطلاعات معمولاً توی یه مرکز داده، روی سرورها، هارد دیسکها یا درایوها ذخیره میشه. ما تو کیبست بهترینها رو معرفی میکنیم و خیلی خوشحالیم که در کنارتونیم. تو این مقاله میخوایم بهترین سرویس های ذخیره سازی ابری رو بهتون معرفی کنیم.
بهترین سرویس های ذخیره سازی ابری
میدونین که ذخیره سازی اطلاعات یا Data Storage یکی از مسائل حیاتی تو دنیای دیجیتاله. حجم اطلاعات دیجیتال روزبهروز بیشتر میشه و برای همین راهکارهای ذخیرهسازی هم باید پیشرفت کنن. از جمله ابزارهای معمولی ذخیره سازی میشه به فلش مموریها و هارد دیسکها اشاره کرد.
اما امروزه ابزارهای ذخیرهسازی سنتی جاشون رو به فضاهای ذخیرهسازی ابری دادن. با وجود این فضاها، دیگه نیاز به نگرانی در مورد ذخیرهسازی اطلاعات ندارین، چون اطلاعاتتون روی سرورهای امن و قابل اطمینان ذخیره میشن. حالا میخوایم بهترین سرویس های ذخیره سازی ابری رو بهتون معرفی کنیم:
1. IDrive
IDrive یک حساب پشتیبانی فوقالعاده داره که باهاش میتونین فایلهاتون رو همیشه همگام نگه دارین، حتی اگه توی درایوهای شبکه باشن. رابط وبش هم از به اشتراکگذاری راحت فایلها از طریق ایمیل، فیسبوک و توییتر حمایت میکنه. یه مزیت دیگهشم اینه که نگرانی پاک شدن خودکار فایلهاتون از سرور رو ندارین.
حتی تا 30 نسخه قبلی از همه فایلهایی که تو حسابتون پشتیبانی شدن، نگهداری میشه. یه نکته مهم دیگه اینکه اگه سرپرست فناوری اطلاعات هستین، IDrive یه برنامه به نام “IDrive Thin Client” داره که بهتون اجازه میده تا از یه مکان مرکزی کنترل کامپیوترهای متصلتون، و همچنین تنظیمات و مدیریت پشتیبانگیری و بازیابی رو از راه دور انجام بدین.
توی این سرویس، یه ویژگی عالی برای عکسها وجود داره که بهتون کمک میکنه تا به صورت خودکار چهرهها رو تشخیص بدین و عکسهاتون رو روی همه دستگاهاتون سازماندهی و همگامسازی کنین. همچنین IDrive یه امکان خفن به نام “IDrive Express” داره.
اگه همهی دادههاتون رو از دست بدین، یه درایو دیسک بهتون ارسال میکنه که باهاش میتونین به سریعترین شکل ممکن همهی پروندههای پشتیبان رو برگردونین. همچنین نسخهی IDrive Business هم وجود داره که برای کسانی که از سرورها استفاده میکنن، پشتیبانی نامحدود فراهم میکنه. در آخر باید بگم که نسخهی شخصی IDrive به شما بین 5 ترابایت تا 10 ترابایت فضای ذخیرهسازی آنلاین میده، که معادل 250 گیگابایت تا 12 ترابایته.
مزایای IDrive
- امکان پشتیبانگیری نامحدود از کامپیوتر
- امنیت بالا با رمزگذاری ۲۵۶ بیتی AES فایلها
- امکان بازیابی فایلها تا پس از ۳۰ روز
- عدم تداخل ذخیرهسازی همگامسازی با ذخیرهسازی پشتیبان
- انطباق با HIPAA
- پشتیبانی از چند دستگاه
- امکان اشتراک گذاری فایلها
- سرعت آپلود و دانلود خوب
معایب IDrive
- دارای محدودیت اندازه فایل (2 گیگابایت)
- هزینه نسبتا بالا برای کاربران ایرانی
- سرعتش بسیار بالا نیست
- برخی کاربران پشتیبانی ضعیف رو گزارش کردهاند
- پشتیبانی محدود از لینوکس
اگه میخواید عکسهای خوبی برای سایت، اینستاگرام یا شبکههای اجتماعی خود دانلود کنید و خفنتر دیده بشید پیشنهاد میکنیم به صفحه “بهترین سایتهای دانلود عکس” ما سر بزنید.
2. pCloud
pCloud یه سرویس ابری جالبه که یک اشتراک مادامالعمر بهتون میده. میتونین یه درایو ابری مجازی دائمی داشته باشین. این سرویس خودش رو “فضای ابری شخصی” معرفی کرده. میتونین تمام فایلها و پوشههاتونو توش ذخیره کنین و یه رابط کاربری هم داره که واضح نشون میده که چه چیزی در چه جایی قرار داره و چیکار میکنه.
همونطور که انتظار میره، محدودیتهای ترافیک دانلود داره. هر ماه فقط 500 گیگابایت برای بسته Premium و 2 ترابایت برای بسته Premium Plus میتونین دانلود کنین. ولی به نظر میرسه که محدودیتی برای اندازه فایلهایی که میتونین آپلود کنین وجود نداره. پس میتونین به آرومی فایلهای بزرگ رسانهایتون رو همگام سازی کنین.
این سرویس برای همه سیستمهای دسکتاپ و موبایل دسترسی داره، حتی از طریق وب هم میتونین ازش استفاده کنین. یه نکته مهم اینه که به تازگی pCloud بهتون این امکان رو میده که مکانی که میخواین دادههاتون رو ذخیره کنین رو خودتون انتخاب کنین، اتحادیه اروپا یا حتی ایالات متحده. این شرکت توی سوئیس ثبت شده و قوانین حریم خصوصی سختی داره.
به علاوه، میتونین اشتراک pCloud Crypto رو با 4.99 دلار در ماه بخرین که بهتون اجازه میده فایلهای شخصیتون رو با گذرواژه قفل یا باز کنین. همچنین یه گزینه خانوادگی هم وجود داره که به شما این امکان رو میده که فضای pCloud خودتون رو با حداکثر چهار نفر دیگه از اعضای خانواده به اشتراک بذارین.
مزایای pCloud
- پوشش طیف وسیعی از اکستنشنهای مرورگرها و اپلیکیشنها
- اجرای فایلها بدون نیاز به دانلود
- رابط کاربری آسون
- رمزگذاری سمت سرویس گیرنده
- رمزگذاری 256 بیتی AES
- پشتیبانی از سیستمهای مختلف
- پشتیبان گیری خودکار
معایب pCloud
- هزینه بالا مخصوصا برای کاربران ایرانی
- طرح رایگان بسیار محدود هستش
- طرحهای پولی هم محدودیتهای زیادی دارن
- بدون احراز هویت دو مرحلهای
- نگرانیهای امنیتی
3. MicroSoft OneDrive
Google Drive برای اونایی که از خدمات گوگل استفاده میکنن جذابه مثل OneDrive برای افرادی که به مایکروسافت علاقمندن و با Outlook.com یکپارچه سازی میکنن. به علاوه، OneDrive با ویندوز 10 خوب کار میکنه و برنامههای مناسب تلفن همراه داره که بهتون کمک میکنه حتی حین حرکت به فایلهاتون دسترسی پیدا کنین. همچنین با برنامههای غیرمایکروسافت مثل اتوکد هم هماهنگه.
یه چیز خوب دیگه اینه که میتونین فایلهاتون رو با افراد دیگه به اشتراک بذارین، حتی اگر اونا OneDrive نداشته باشن (با مجوزهای قابل تنظیم) و همچنین میتونین فایلها رو به صورت آنلاین و بدون نیاز به دانلودشون ویرایش کنین.
فقط باید به این نکته دقت کنین که OneDrive فضای ذخیرهسازی محدودی داره. کاربران رایگان فقط 5 گیگابایت فضا دارن، ولی اگر بخواین بیشتر بگیرین، نسبتاً ارزونه و میتونین به 100 گیگابایت هم برسین.
اگه از طریق شغلتون، مؤسسه آموزشی یا خرید خصوصی مایکروسافت 365 (که قبلا بهش Office 365 میگفتن) دارین، خود به خود 1 ترابایت فضای ابری رایگان به ازای هر کاربر در اختیارتون قرار میگیره. فقط یادتون باشه که این ذخیرهسازی ابری در حالت پایهتره و تقریبا هیچ ویژگی پیشرفتهای نداره.
نسخه Pro این سرویس هم ویژگیهایی مثل Dark Mode و ادغام بهتر با Microsoft Teams رو داره. همچنین مایکروسافت محدودیت اندازه فایلهایی که میتونین توی OneDrive بارگذاری کنین، رو از 100 گیگابایت به 250 گیگابایت افزایش داده.
مزایای OneDrive
- امکان دسترسی آفلاین به فایلها
- امکان دسترسی به فایلها از هر دستگاهی
- رمزگذاری SSL روی دادهها
- امکان اشتراک گذاری فایلها
- امکان همکاری همزمان در فایلها
- ادعام با مایکروسافت آفیس
معایب OneDrive
- فضای ذخیره سازی طرح رایگان بسیار محدود هستش (5 گیگابایت)
- مدیریت فایل محدود
- محدودیت ادغامهای شخص ثالث
- مشکلات همگام سازی دستکتاپ
اگه میخواید با هواپیما به مسافرت برید و نمیدونید از کدوم شرکت ارائه خدمات هوایی استفاده کنید، نگران نباشید ما در صفحه “بهترین سایت های خرید بلیط هواپیما” برترین های آنها رو معرفی کردیم و مقایسه کریم با هم.
4. Google Drive
Google Drive واسه اونایی که اندروید دارن یه انتخاب طبیعیه، چون باهاش یکپارچه شدن. اما حتی کسانی که سیستمعامل دیگهای دارن، میتونن از فضای رایگان این سرویس استفاده کنن. همچنین با استفاده از برنامه Google Photos رو تلفن همراهتون، میتونین عکسهای با کیفیت بالا رو توش ذخیره کنین و از مجموعه دفتری Google استفاده کنین.
اونایی که اشتراکهای پولی Google Drive رو میخرن، به Google One هم میپیوندن. ولی اگه از لحاظ منطقهای هنوز در دسترس نباشه، ممکنه نتونین بهش دسترسی پیدا کنین. باید بگم که بعضی از ویژگیهای Google Drive از طریق One که به سیستم عامل Google Cloud متصل میشه، یه کمی گیج کننده هستن و دائما دارن بهتر میشن.
یه نکته جالب اینه که ردیف 2 ترابایتی، 10 درصد اعتبار Google Store رو پس میده و با داشتنش میتونین تا 5 نفر رو به عنوان اعضایی از گروهتون دعوت کنین تا ازش استفاده کنن و هزینه این گروه در سال حدود 99.99 دلاره. البته کاربرای ویندوز و مک میتونن یه برنامه دسکتاپ هم دانلود کنن که باهاش راحتتر فایل بارگذاری کنن، ولی استفاده از رابط وب این سرویس خیلی راحت نیست.
مزایای Google Drive
- رابط کاربرپسند و استفاده آسان
- فضای ذخیره سازی رایگان 15 گیگابایتی
- امکان همکاری همزمان در فایلها
- امکان اشتراک گذاری
- پشتیبانی از فرمتهای فایل مختلف
- دارای جستجوی قدرتمند
- پشتیبان گیری خودکار
- یکپارچه سازی با سایر پلتفرمهای گوگل
- امکان اسکن فایل آفلاین
- رمزگذاری SSL و اسکن بدافزارها
معایب Google Drive
- نگرانیهای حریم خصوصی دادهها
- دولتها در شرایط خاص میتونن به دادهها دسترسی داشته باشند
- وابستگی به اینترنت پایدار
- محدودیتهای سفارشی سازی
- محدودیتهای یکپارچه سازی
5. Mega
مگا یکی از سرویسهای معروف و باسابقه در زمینه فضای ذخیرهسازی ابریه. این سرویس یه طرح رایگان با حجم مناسب و معقول داره که میتونین با ثبتنام و ایجاد حساب کاربری، ۲۰ گیگابایت فضای ابری رایگان بگیرین. یه مزیت بزرگ این سرویس اینه که سرعت انتقال دادهها توش هیچ تفاوتی بین کاربرهای رایگان و اشتراکدهندههای پولی نداره. همه میتونن با سرعت یکسان ازش استفاده کنن.
همچنین مگا کد منبع کلاینت همگامسازی رو در دسترس عموم قرار داده. این برای امنیت اطلاعات خیلی مهمه، چرا که متخصصین امنیتی میتونن ازش استفاده کنن و از امنیت سرویس اطمینان حاصل کنن. مگا همه فایلها رو روی سرورهاش رمزگذاری سرتاسری میکنه و اپلیکیشنهای خودش رو برای پلتفرمهای مختلف مثل ویندوز، مک، لینوکس، اندروید و iOS ارائه میده. یه نکته جالب در مورد اپلیکیشنهای موبایل این سرویس اینه که میتونین از طریقشون تماسهای صوتی و تصویری برقرار کنین و همچنین پیامهاتون رو رمزگذاری کنین.
مزایای Mega
- رابط کاربرپسند و استفاده آسان
- طرح رایگان سخاوتمندانه (20 گیگابایت)
- پشتیبانی از فایلهای بزرگ
- دارای نسخههای موبایل
- دارای احراز هویت دو مرحلهای
- منبع باز بودن همسانسازی کلاینت
- سرعت یکسان انتقال دادهها در سرویسهای رایگان و پولی
معایب Mega
- پهنای باند محدود در طرح رایگان
- سرعت انتقال متوسط
- ادغام و یکپارچه سازی محدود
- هزینه بالا مخصوصا برای کاربران ایرانی
- نگرانیهای امنیتی
- پشتیبانی مشتری محدود
اگه مشکلات حقوقی داری و میخوای برترین سایت های حقوقی رو بیشتر بشناسی، پیشنهاد میکنیم به صفحه “بهترین سایت های حقوقی” ما مراجعه کنی.
6. Drop Box
تو ادامه معرفی بهترین سرویس های ذخیره سازی ابری، به سرویس دراپ باکس میرسیم. دراپ باکس یه سرویس ذخیره ابریه که به انواع پلتفرمها از جمله لینوکس و بلکبری، همچنین ویندوز، اندروید، مک و iOS پشتیبانی میده. حتی نسخهی اختصاصی برای ویندوز فون هم داره.
این سرویس یک فولدر رو توی کامپیوتر یا لپتاپتون ایجاد میکنه و اون رو به صورت آنلاین همگام میکنه. با اینکار میتونین به تمام فایلهاتون، چه آنلاین باشین چه آفلاین، دسترسی داشته باشین. ویرایش آفلاین توی این سرویس بهتر از بقیه سرویسها انجام میشه.
همچنین میشه فایلها و فولدرهارو با دیگران به اشتراک گذاشت. ولی چیزی که مهمه بدونین اینه که بدون ارتقاء به حساب DropBox Plus امکان مشخص کردن اختیارات ویرایش برای دیگران رو ندارین. فقط وقتی اکانتتون رو به نسخهی DropBox Plus ارتقا بدین، میتونین روی فایلهای به اشتراک گذاشته شده پسورد بذارین و اجازهی ویرایش به دیگران ندین. همچنین این سرویس امکان تأیید دومرحلهای رو هم داره و فایلها از طریق رمزنگاری با استاندارد 256 بیتی AES امنیت دارن.
مزایای DropBox
- دسترس پذیری آسان
- همگام سازی خودکار
- امکان دسترسی آفلاین
- امکان اشتراکگذاری فایلها
- امکان دسترسی ایمن به دادههای مشترک
- ارائهی خدمات برای تمام اقشار جامعه
- انتقال امن فایل
- رمزگذاری فایلها
- دارای نسخه موبایل
معایب DropBox
- فضای ذخیره سازی بسیار محدود طرح رایگان (2 گیگابایت)
- نگرانیهای امنیتی
- محدودیتهای اندازه فایل (500 مگابایت برای طرح رایگان و 50 گیگابایت برای طرحهای پولی)
- همگام سازی آهسته برای فایلهای بزرگ
- هزینه بالا مخصوصا برای کاربران ایرانی
7. Box
یکی از بهترین انتخابها برای ذخیرهسازی ابری که برای کسبوکار یا استفاده شخصی توصیه میشه، فضای ابری Box هست. این فضای ابری از حسابهای کاربری تجاری با سطح امنیت بسیار بالا پشتیبانی میکنه. شما میتونین به راحتی حجم زیادی از اطلاعات کاریتون رو در این فضای امن ذخیره کنین. فضای ابری باکس دارای سازگاری بالایی با اپلیکیشنها و ابزارهای معروفی مثل آفیس 365 و گوگل داکسه. حتی میتونین به راحتی و بدون نگرانی از سازگاری با دستگاههای مختلف ازش استفاده کنین.
در باکس شما دو گزینهی رایگان و پولی دارین. در طرح رایگان میتونین از 10 گیگابایت فضای حافظه بهرهببرین. حتی طرحهای پولیش هم قیمت مناسبی دارن و با پرداخت ماهانه تنها 5 دلار، میتونین از 100 گیگابایت فضای ابری استفاده کنین. یک نکته مهم اینه که اپلیکیشن رسمی باکس برای دستگاههای اندروید هم وجود داره. علاوه بر اون، امکان همگامسازی اطلاعات از طریق صفحهی دانلود هم برای ویندوز و مک در دسترسه.
چیز دیگهای که در مورد باکس مهمه، اینه که به عنوان یکی از اولین و تجربهشدهترین فضاهای ابری در بازار شناخته میشه. این باعث میشه که با بسیاری از اپلیکیشنها و ابزارها با سطح امنیتی بالا همخونی داشته باشه. نرمافزارهایی مثل آفیس 365 و گوگل داکس به راحتی باهاش سازگارن. ولی به عنوان یک نقطه منفی باید بگم که در طرح رایگان، حجم فایلهایی که میتونین آپلود کنین، محدوده و نمیتونین فایلهایی بزرگتر از 250 مگابایت رو آپلود کنین. بنابراین اگر نیاز به ذخیره فایلهای بزرگتر دارین، باید اونها رو به بخشهای کوچکتر تقسیم کنین.
یه ویژگی دیگهی بسیار مثبت باکس اینه که با نرمافزارهای کاربردی معروفی مثل اتوکد و ابزارهایی مثل Sheets و Slides همگام سازی شده. این امکان رو به شما میده که فعالیتهای کاریتون رو با خیال راحت و تنها در یک مکان انجام بدین و اطلاعاتتون رو در این فضای ابری به صورت امن نگهداری کنین.
مزایای Box
- مقیاس پذیری
- امکان اشتراک گذاری فایلها
- امکان ویرایش بی درنگ
- امنیت بالا
- امکان احراز هویت دو مرحلهای
- امکان اتوماسیون گردش کار
- دارای نسخه موبایل
معایب Box
- هزینه بالا مخصوصا برای کاربران ایرانی
- دارای قفل فروشنده (انتقال دادهها از Box بع دیگر پلتفرمها چالش برانگیزه)
- سفارشی سازی محدود
- محدودیتهای ادغام و یکپارچه سازی
- نگرانیهای حریم خصوصی
- پشتیبانی مشتری محدود
- رابط کاربری نسبتا ضعیف
8. Sync.com
Sync.com یه سرویس ذخیرهسازی ابری با ویژگیهای رمزگذاری قویه. با استفاده از این سرویس، میتونین هر فایلی رو به اشتراک بزارین و با امکان همگامسازی، به دادههاتون روی هر دستگاهی دسترسی داشته باشین. این سرویس همچنین حریم خصوصی و امنیت دادههاتون رو به خوبی حفظ میکنه.
Sync.com برای سازمانها سه پلن با قیمتگذاریهای مختلف داره. نسخهی Standard با قیمت ماهی 6 دلار به ازای هر کاربر، نسخهی Unlimited با قیمت ماهی 15 دلار برای هر کاربر و نسخهی Enterprise، که برای اطلاع از قیمت ماهانه اون باید با ارائهدهندهها تماس بگیرین. برای اشخاص هم، Sync.com پلنهایی با قیمتهای مختلف ارائه میده و حتی امکان استفاده از ویژگیهای اساسی سرویس رو به صورت رایگان فراهم میکنه.
مزایای Sync
- امنیت بالا و رمزگذاری نظامی
- ردیابی داده بدون نیاز به شخص ثالث
- پیشنمایش اسناد
- کنترل پیشرفتهی اشتراکگذاری
- همگامسازی و پشتیبانگیری همزمان و دسترسی آنی
- انطباق با HIPAA
- بدون محدودیت اندازه فایل
- امکان اشتراک گذاری فایل و همکاری (به صورت محدود)
معایب Sync
- دارای محدودیتهای همکاری
- امکان ویرایش همزمان وجود ندارد
- محدودیت سیستم عامل لینوکس
- پشتیبانی مشتری محدود
- بدون نسخه آزمایشی طرحهای پولی
9. IceDrive
IceDrive یه سرویس تازه و جدید در زمینه ذخیرهسازی ابریه و باید بگم که هنوز توانایی کامل برای رقابت با سایر سرویسها رو نداره. اما ویژگیهای خوبی داره. کاربران ویندوز میتونن فضای ذخیرهسازی خودشون رو از Explorer ببینن و حتی فایلها رو ویرایش، تغییر نام بدن و مکان فایلها رو تغییر بدن.
این برنامه برای ویندوز، مک و لینوکس در دسترسه و بهتون اجازه میده فایلها رو مشاهده و جستجو کنین، اسناد رو پیشنمایش کنین و حتی فایلهای رسانهای رو با پخشکننده داخلی بدون نیاز به دانلود پخش کنین.
یه نکته جالب دیگه اینه که از تعدادی تکنولوژی رمزگذاری برای حفظ امنیت دادههاتون استفاده میکنه. به عنوان مثال، با استفاده از یه کلید رمزگذاری خصوصی، فایلهاتون رو رمزگذاری میکنه. حتی اگه بهترین هکرهای دنیا به سرورهای IceDrive دسترسی داشته باشن، اطلاعاتتون قفل میشن و بهشون دسترسی ندارن.
همچنین IceDrive یه طرح رایگان با فضای 10 گیگابایتی ارائه میده که البته محدودیتهایی داره مثل عدم امکان رمزگذاری توسط کاربر و محدودیت پهنای باند 3 گیگابایتی در روز. اشتراکهای دیگه IceDrive هم قیمتهای خیلی مناسبی دارن. یکی از گزینههای برتر IceDrive اشتراک مادام العمر Pro با 1 ترابایت فضای ذخیرهسازی و 2 ترابایت پهنای باند ماهانه رو به صورت دائمی ارائه میده که قیمتش 224 دلاره، ولی الان میتونین با تخفیف با 149 دلار بخرین. اشتراک سالانه Pro هم ماهی 4.17 دلاره و با خرید هر سه سال تبدیل به طرح مادام العمر میشه.
مزایای IceDrive
- رابط کاربری زیبا و بصری
- امنیت بالا و رمزگذاری نظامی
- همه چیز در سمت کلاینت رمزگذاری میشه
- فضای رایگان 10 گیگابایتی
- سرعت آپلود و دانلود سریع
- بدون محدودیت سایز فایل
- پیشنهادات ارتقا با قیمت مناسب
معایب IceDrive
- بدون احراز هویت دو مرحلهای
- دارای محدودیتهای همکاری
- پشتیبانی مشتری محدود
- محدودیتهای یکپارچهسازی با سیستمعامل مک
- محدودیت نسخههای فایل
10. Zoolz Cloud Backup
Zoolz یه سری امکانات خفن برای مردم عادی و شرکتها فراهم کرده. رابط کاربری این برنامه خیلی سادهست و اجازه میده به راحتی با فضای ابری و حافظه محلیتون ارتباط داشته باشین و فایلهاتون رو همگامسازی کنین. این برند تو این چند سال تبدیل به یه حریف قوی برای سرویسهای فضای ذخیرهسازی ابری رایگان شده و بیش از سه میلیون نفر ازش استفاده میکنن. یعنی یکی از بهترین جاها برای ذخیرهسازی رایگان فایلهاتونه؛ با پکیجهای نامحدود و سریع.
مزایای Zoolz
- امنیت بالا و رمزگذاری درجه نظامی
- نسخهسازی و بازگشت فایل
- امکان پشتیبانگیری خودکار
- پشتیبانی از چند دستگاه
- امکان اشتراک گذاری فایلها
معایب Zoolz
- سرعت بازیابی آهسته
- محدودیتهای نسخه تلفن همراه
- هزینه بالا برای کاربران ایرانی
- فاقد امکان پشتیبان گیری از دیسک
- گزینههای پشتیبانی محدود
سخن پایانی
مردم و کسبوکارهای مختلف، از دیجیتالی تا سنتی، بعضی وقتا نیاز دارن که دیتای زیادی که دارن رو در یه جای امن نگه دارن تا بعدا ازش استفاده کنن. فضای ذخیرهسازی ابری مثل یه هارد مجازی نامحدود عمل میکنه و به این افراد و کسبوکارها کمک میکنه که نیازهاشون رو برآورده کنن و هزینه کمتری برای نگهداری فضای ذخیرهسازی فیزیکی برای ذخیره اطلاعات بزرگ، پرداخت کنن.
حالا شرکتهای ارائهدهنده خدمات فضای ابری وظیفه تامین و نگهداری از تمامی تجهیزات سختافزاری و نرمافزاری برای انجام اینکار رو به عهده دارن، تا افراد لازم نباشه خودشون این ابزارها رو فراهم کنن. چیزی که ما تو این مقاله ارائه دادیم تنها بخشی از بهترین سرویس های ذخیره سازی ابری هستن.
با استفاده از فضای ابری، کارمندها میتونن با هر دستگاهی و از هر جایی و هر زمانی به آخرین نسخه اطلاعات و فایلهای شرکت دسترسی داشته باشن و کارهاشون رو از راه دور انجام بدن. علاوه بر اینا، استفاده از اینترنت برای ذخیره اطلاعات میتونه تاثیر مثبتی روی محیطزیست داشته باشه؛ چرا که به این صورت میشه تو مصرف انرژی صرفه جویی کرد.