بهترین سایت های رزومه ساز

بهترین سایت های رزومه ساز

یکی از حساس‌ترین مراحل در مصاحبه‌های کاری، داشتن یک رزومه کامل و جامعه. رزومه هر فرد بر اساس اهداف مختلف تهیه میشه. یه رزومه خوب باید همه توانایی‌ها و مهارت‌های حرفه‌ای متناسب با شغل یا حرفه‌ای که به دنبالشین رو پوشش بده.

حتی اگه توی کار و حرفه‌تون بی‌نظیر باشین، بدون یه رزومه قوی و حرفه‌ای نمی‌تونین توانایی‌هاتون رو به نمایش بذارین. به همین خاطره که تهیه یک رزومه خوب نیاز به دقت و مهارت در این زمینه داره. خیلی وقت‌ها، اول یه پیش‌نویس از رزومه تهیه میشه و بعد برای ویرایش، تحویل متخصصین داده میشه.

نوشتن یه رزومه کاری جذاب نیاز به مهارت در زمینه‌ی طراحی و گرافیک داره. ابزارها و وبسایت‌های رزومه‌ساز خیلی زیادی وجود دارن که می‌تونن تو این کار بهتون کمک کنن. البته بعضی از روش‌های رزومه‌نویسی خیلی پرهزینه و زمان‌بر هستن. ولی یه روش مطمئن، آسون و کم هزینه برای تهیه یه رزومه قوی و عالی، استفاده از ابزارهای آنلاین و سایت‌های رزومه‌سازه.

بعضی از این ابزارها به صورت آنلاین و رایگان عمل می‌کننن و ویژگی‌های مختلف و مفید رو به کاربرها ارائه میدن. علاوه بر این، تو کمترین زمان ممکن، یه رزومه با کیفیت و جذاب رو تدوین می‌کنن. تو این مقاله میخوایم بهترین سایت رزومه ساز رو بهتون معرفی کنیم.

ویژگی سایت‌های رزومه ساز

کلیات عملکرد رزومه‌سازها به‌طورکلی یکی و مشترکن، و تفاوت‌ها تا حد زیادی فقط در جزییات مثل تعداد قالب‌ها، ساختار و نوع قالب رزومه، هزینه اشتراک، امکانات ویرایش، خروجی و… وجود دارن. رزومه‌سازها ابزارهایی هستن که به‌صورت آنلاین اطلاعات شما رو دریافت می‌کنن و رزومه‌تون رو در قالبی که انتخاب کردین، به شکل یک فایل PDF بهتون تحویل میدن. مراحل ساخت رزومه در تمام رزومه‌سازها به‌طورکلی شامل موارد زیر هست:

  1.  انتخاب یک قالب که با شغل مورد نظر و نیازهاتون هماهنگ باشه
  2.  قرار دادن محتوا درون قالب انتخابی
  3.  اصلاح و ویرایش اشتباهات
  4.  افزودن عکس پروفایل
  5.  دریافت یه نسخه PDF از رزومه تنظیم شده

 

اگه به دنبال شغل میگردید و میخواید با بهترین سایت های استخدام و کاریابی آشنا شوید، پیشنهاد میکنیم به صفحه “بهترین سایت های کاریابی” ما مراجعه کنید.

 

بهترین سایت های رزومه ساز

در کنار ویژگی‌ها و امکانات مشترک رزومه‌سازهای مختلف در جهان، یه سری نکته تمایزی بین این ابزارها وجود داره که آگاهی از این مسائل به شما کمک میکنه تا بهترین رزومه‌ساز رو برای تهیه رزومه‌تون انتخاب کنین. حالا بریم تا بهترین سایت رزومه ‌ساز رو بهتون معرفی کنیم:

1. Zety

سایت Zety

با اعتمادبه‌نفس میشه گفت که سایت ZETY، یکی از بهترین و حرفه‌ای ترین سایت‌های ساخت رزومه انگلیسیه. تو این سایت از یه ابزار رزومه‌نویسی استفاده میشه که واقعاً قویه، به همین دلیل رزومه‌هاش خیلی ساده و به شکل حرفه‌ای طراحی میشن. این سایت دارای امکانات زیادیه؛ از جمله امکان تغییر رنگ رزومه، تغییر آیکون، عنوان بخش‌های مختلف فرم رزومه و حتی امکان اضافه کردن متن به بخش‌های مختلف رزومه وجود داره. علاوه‌براین، سایت ZETY از چندین زبان جهان پشتیبانی می‌کنه. یه نکته مهم درباره این سایت اینه که بخش کاری و تحصیلیش کاملاً جدا از هم هستن.

یکی از مشکلات این سایت اینه که ابزار رزومه‌نویسیش خیلی پیچیده‌ست. همچنین تعداد قالب‌های رزومه‌اش نسبت به سایت‌های مشابه کمه. برای استفاده از این سایت و ساخت رزومه کاری یا تحصیلی، باید 5 تا 10 دلار در ماه هزینه عضویت پرداخت کنین. اما مهمتر از همه، اینکه ZETY از زبان فارسی پشتیبانی نمی‌کنه. اگه دانشجو هستین و می‌خواین وارد بازار کار بشین یا تو شرکت‌های داخلی استخدام بشین، بهتره از سایر وبسایت‌ها برای نوشتن یه رزومه حرفه‌ای استفاده کنین.

یه ویژگی جالب دیگه این سایت، ارائه قالب‌های جذاب و آماده برای ساخت کاورلتر هست. چون رزومه‌های کاری انگلیسی حتماً به کاورلتر نیاز دارن، ZETY این امکان رو به کاربرهاش میده که با یه قالب مشابه به راحتی یه کاورلتر هم بسازن.

 

مزایای Zety

  • امکان تغییر رنگ نمونه رزومه کاری
  • امکان تغییر چیدمان بخش های رزومه
  • امکان نوشتن متن در بخش‌های مختلف رزومه
  • امکان تغییر آیکون و عنوان قسمت‌های مختلف فرم رزومه
  • پشتیبانی از چندین زبان مختلف

 

معایب Zety

  • رایگان نبودن
  • پیچیدگی بیش از حد رزومه‌ساز
  • محدودیت تعداد قالب‌های نمونه رزومه
  • پشتیبانی نکردن زبان فارسی



2. Resume Genius

سایت Resume Genius

” Resume Genius” یکی از آسون‌ترین و بهترین ابزارهای ساخت رزومه به حساب میاد. با استفاده از این ابزار، می‌تونین رزومه‌هاتونو برای هر شغلی به راحتی و سریع بسازین. رابط کاربری و ظاهر این ابزار خیلی ساده‌ست و با راهنمای گام‌به‌گامش، می‌تونین بخش‌های مختلف رزومه‌تون رو تکمیل کنین. این ابزار قالب‌های بسیاری داره و استفاده ازش به صورت رایگان محدوده. با استفاده از پلن رایگان ” Resume Genius”، می‌تونین فایل txt رزومه‌تون رو دریافت کنین و برای گرفتن فایل در فرمت‌های دیگه باید هزینه پرداخت کنین.

 

مزایای Resume Genius

  • رزومه ساز کاربرپسند با سوالات چند گزینه‌ای
  • امکان دریافت فایل txt به صورت رایگان
  • بولت‌های آماده برای صرفه‌جویی در زمان

 

معایب Resume Genius

  • امکانات سفارشی محدود در مقایسه با سایر رزومه سازها
  • قابلیت دانلود PDF یا Word به صورت رایگان وجود نداره
  • قالب txt جذابیت بصری نداره



3. VisualCV

سایت VisualCV

برای ساخت رزومه انگلیسی برای اپلای و… می‌تونین از VisualCV استفاده کنین. این سایت خیلی راحته و رابط کاربریش هم خیلی ساده‌ست. فقط کافیه اطلاعات خودتون رو توش وارد کنین و همزمان تغییراتی که روی رزومه‌تون ایجاد میشه رو ببینین. این سرویس یه بخش رایگان هم داره که بهتون این امکان رو میده که رزومه بسازین، ویرایشش کنین و در نهایت به فرمت PDF دانلود کنین. تو حالت رایگان می‌تونین از سه الگوی حرفه‌ای آماده استفاده کنین. حالت غیررایگانش هم دارای ۲۲ الگوی آمادست.

 

مزایای VisualCV

  • شما تو هر مرحله از ساخت رزومه می‌تونین تغییرات و ویرایش دلخواهتون رو اعمال کنین.
  • آپشن‌های سفارشی داره یعنی تو هر قسمت از یک تمپلیت می‌تونین تغییرات متفاوتی رو ایجاد کنین.
  • تمپلیت‌های بسیار متنوع و زیبایی داره.
  • سیستم برش و جاگذاری قوی و بدون نقصی داره.

 

معایب VisualCV

  • رزومه‌ساز VisualCV تمپلیت و قالب رایگان محدودی داره؛ اما بطور کلی هزینه اشتراک ماهانه این رزومه‌ساز تقریبا 18 دلار در ماه می‌باشد.



 

برای کسب و کارتون یا کارهای دیگه نیاز به ساخت QR Code  دارید؟ اگه آره پیشنهاد میکنیم به صفحه “بهترین سایت های ساخت QR Code” ما سر بزنید.

 

4. EnhanCV

سایت EnhanCV

شیوه‌کاری سایت رزومه‌ساز انگلیسی Enhancv یکم فرق داره. اینجا فقط از فرم رزومه‌سازی استفاده نمی‌شه، بلکه خودتون از تمپلیت‌هایی که تو سایت موجوده، استفاده می‌کنین. به عبارت دیگه، اطلاعاتتون رو تو این تمپلیت‌ها وارد می‌کنین. خوبی این روش اینه که می‌تونین به سرعت و در مدت زمان کم، رزومه کاری خودتون رو بسازین و ویرایش کنین و خروجی هر بخش رو ببینین.

اما مشکل اینجاست که وقتی از این تمپلیت‌ها استفاده می‌کنین، دیگه نمی‌تونین یه رزومه سفارشی درست کنین و باید همونجور که تو قالب‌های سایت هست، اطلاعاتتون رو وارد کنین. هزینه استفاده از این ابزار رزومه ساز حدود 15 دلار در ماه تخمین زده می‌شه.



5. Wozber

سایت Wozber

Wozber یه سرویس خوب برای ساخت رزومه به زبان انگلیسیه. با این سرویس کار کردن خیلی ساده و راحته. خوبی این سایت اینجاست که خود سرویس رایگانه و یک نکته مثبتش اینه که بعد از ساخت رزومه، می‌تونین چک کنین که چه شغل‌هایی براتون مناسبه و در آینده می‌تونین رزومه‌تون رو براشون ارسال کنین. البته بعضی از الگوهاش شاید خیلی به‌هم شبیه باشن. پس وقتی دارین الگو انتخاب می‌کنین، باید دقت کنین و به جزییات هم توجه داشته باشین تا بتونین الگوی بهتری رو برای خودتون انتخاب کنین.



6. ResumeLab

سایت ResumeLab

تو ادامه معرفی بهترین سایت رزومه ساز، به سایت ResumeLab میرسیم. ResumeLab یه گزینه خوب برای ساخت رزومه انگلیسی حرفه‌ای به‌حساب میاد. تو این سرویس ۱۸ الگوی آماده داریم. همه‌ی این الگوها با حوصله و تخصص طراحی شدن و شما فقط کافیه اطلاعاتتون رو تو الگوی دلخواهتون وارد کنین و یه رزومه آماده بگیرین. حتی می‌تونین هر الگو رو به شکل دلخواهتون تغییر بدین. نکته خوب این سرویس اینه که به رزومه‌ای که ساختین نمره میده، تا بتونین ببینین که چقدر رزومه‌تون قویه.



 

برای آشنایی بیشتر با برترین سایت هایی که بیظ هواپیما میفروشن، پیشنهاد میکنیم به صفحه “بهترین سایت ها برای خرید بلیط هواپیما” ما مراجعه کنید.

 

7. FlowCV

سایت FlowCV

ساخت رزومه انگلیسی حرفه‌ای با FlowCV یه کار ساده و خوشاینده. الگویی که این سرویس داره رایگانه و واقعاً زیباست. البته تنها یک الگوی آماده در این سرویس هست که می‌تونین ازش استفاده کنین. متاسفانه تو این سایت امکان ساخت کاور لتر وجود نداره. ولی الگویی که دارین، ساده و حداقلیه. اگه مشکلی با ظاهر یه الگو ندارین، می‌تونین به راحتی شروع به ساخت رزومه کنین و در آخر هم یه رزومه آماده تحویل بگیرین.



8. KickResume

سایت KickResume

این سایت یکی از معروف‌ترین سایت‌ها برای درست کردن رزومه هست، خصوصاً برای افراد مختلف و حوزه‌های مختلف، همینطور برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان. نکته‌ی باورنکردنی درباره‌ی سایت Kickresume اینه که برای استفاده از امکانات فوق‌العاده‌اش، نیازی به ثبت‌نام ندارین. فقط کافیه وارد سایت بشین و شروع به ساخت و به‌روزرسانی رزومه‌تون کنین.

Kickresume یه فرم رزومه‌ساز داره که باهاش می‌تونین رزومه‌تون رو شروع کنین. اول باید یه قالب رزومه انتخاب کنین و بعد با نوشتن اطلاعاتتون شروع به کار کنین. هزینه‌ی ساخت رزومه و استفاده از امکانات و قالب‌های متنوعش فقط 4 دلار در ماهه. با توجه به امکانات و هزینه‌ی مقرون به صرفه، سایت رزومه‌ساز انگلیسی Kickresume یه گزینه عالی برای ساخت و به‌روزرسانی رزومه کاریتونه.

 

مزایای KickResume

  • قالب و تمپلیت‌های متنوعی برای انواع مشاغل داره
  • وبسایت ساز داره
  • انواع متون رزومه و محتوا رو برای آشنایی بهتر با هر شغل و تنظیم رزومه به بهترین شکل ممکن رو در اختیارتون میذاره
  • به سیستم تصحیح گرامر و غلط‌های املایی مجهزه
  • استفاده ازش تا 6 ماه رایگانه
  • هزینه استفاده از این رزومه‌ساز برای یک ماه 19 دلار، برای اشتراک سه ماهه هر ماه 12 دلار و برای اشتراک 12 ماهه هر ماه 8 دلار هست.



9. ResumeNow

سایت ResumeNow

یک رزومه‌ساز انگلیسیه که خیلی راحت می‌تونین ازش استفاده کنین. تو این سرویس بخش‌های مختلفی وجود داره که باید اطلاعاتتون رو تو اونها وارد کنین تا یه رزومه حرفه‌ای و کامل بسازین. اول باید الگویی که بهش علاقه دارین رو انتخاب کنین. همچنین با پر کردن هر بخش می‌تونین ببینین چطور رزومه‌تون شکل می‌گیره. وقتی که راضی شدین، می‌تونین رزومه‌تون رو دانلود کنین یا به تغییرات ادامه بدین.



10. LiveCareer

سایت LiveCareer

LiveCareer یه رزومه‌ساز آنلاینه که استفاده ازش خیلی ساده و راحته، به خصوص برای افرادی که می‌خوان کارآمد و به سبک دلخواهشون رزومه بنویسن. بیش از 30 الگوی مختلف برای رزومه در این سایت وجود داره. الگوهای متنوعی در اینجا پیدا می‌شن، فقط کافیه یکی رو انتخاب کنین که به چشمتون خوش بیاد و جزئیات رو پر کنین.

ساخت رزومه از طریق این سایت واقعاً آسونه، اما برای استفاده کامل از تمام ویژگی‌هاش لازمه که ثبت‌نام کنین. وقتی در حال ساخت رزومه‌تون هستین، می‌تونین از یه بررسی املایی هم استفاده کنین تا هر اشتباه املایی رو برطرف کنه و متنتون رو بهتر کنه.



 

برای آشنایی با بهترین سایت های گردشگری به صفحه “بهترین سایت های گرشگری” ما مراجعه کنید.

 

11. NovoResume

سایت NovoResume

سایت رزومه‌ساز انگلیسی Novoresume یکی از سایت‌های برتر و جالب در زمینه رزومه نویسی به حساب میاد. تهیه رزومه از این سایت خیلی سادست و امکانات زیادی در اختیارتون قرار میده. برای شروع، باید یه قالب انتخاب کنین. Novoresume امکاناتی مثل تغییر فونت رزومه و تغییر چیدمان بخش‌ها رو بهتون میده. البته باید بگم که برای تکمیل رزومه و دسترسی به امکانات بیشتر، باید یه اشتراک ماهیانه یا سالانه تهیه کنین. ولی یه نسخه رایگان هم داره که امکاناتش محدوده. به‌طورکلی، استفاده از امکانات Novoresume بسته به نوع اشتراکی که تهیه میکنین متغیره.

 

مزایای NovoResume

  • رابط کاربرپسند
  • با اکانت پایه می‌تونین رزومه رو به صورت رایگان دانلود کنین
  • می‌تونین هر بخشی رو بر اساس نیازتون اضافه یا حذف کنین.

 

معایب NovoResume

  • اکانت پایه، ویژگی‌ها و قالب‌های محدودی داره
  • گزینه‌های سفارشی‌سازی پیشرفته در دسترس نیست.



12. Resume.com

سایت Resume.com

برای ساخت رزومه انگلیسی آنلاین، می‌تونین از سایت Resume.com استفاده کنین. تا الان حدود ۶ میلیون نفر از این سرویس استفاده کردن و رزومه‌های زیادی تهیه شدن. تو این سایت، ۲۴ الگوی رزومه رایگان داریم که می‌تونین ازشون استفاده کنین. می‌تونین رزومه‌های موجود رو ویرایش کنین و اطلاعات خودتون رو اضافه کنین. استفاده از این سرویس خیلی راحته و نتیجه نهاییش هم حرفه‌ایه. چندتا شیوه برای وارد کردن اطلاعات وجود داره. به عنوان مثال، می‌تونین شیوه سوال و جواب رو انتخاب کنین و سوالات رو جواب بدین. در نهایت، رزومه‌تون رو آماده کنین و دانلودش کنین.

یا حتی می‌تونین بخش‌ها رو خودتون به ترتیب پر کنین. امکان اضافه کردن بخش‌های مختلف هم وجود داره. به عنوان مثال، ممکنه توی این سوالات، سوالی که بهش نپرداختن رو داشته باشین، که میتونین خودتون اون رو اضافه کنین. وقتی اطلاعات مختلف رو وارد کنین، می‌تونین یه پیش‌نمایش از رزومه‌تون ببینین و بررسی کنین که این اطلاعات چطور توی الگوی رزومه‌تون نشون داده میشن.

 

مزایای Resume.com

  • امکان مشاهده و ویرایش رزومه در هر مرحله
  • امکان دانلود رایگان فایل رزومه در قالب‌های مختلف
  • میتونین پروفایل لینکدین خودتون رو به فایل رزومتون منتقل کنین.

 

معایب Resume.com

  • امکان سفارشی‌سازی در مقایسه با سایر رزومه‌سازها محدوده
  • برخی کاربرها بعد از ثبت نام، هزینه‌های عجیب و غیرمنتظره گزارش کردن.



سخن پایانی

تو این مقاله بهترین سایت رزومه ساز رو بهتون معرفی کردیم. بهترین سازنده رزومه برای شما بسته به نیازاتون فرق میکنه. اگه دوست دارین با استفاده از این ابزارها رزومه‌ای حرفه‌ای و کامل داشته باشین، پیشنهاد میشه از سایتی استفاده کنین که در هر مرحله از ساخت رزومه، راهنماییتون کنه و نکات مهم رو بهتون یادآوری کنه. همچنین اگه دنبال یه سازنده خودکار هستین که بدون دردسر براتون رزومه بسازه، بهتره از یه ابزاری استفاده کنین که امکانات سفارشی‌سازی داشته باشه.

اشتراک گذاری:

2 نظر در “بهترین سایت های رزومه ساز

  1. الهه گفت:

    سلام
    ما ایرانیا که به این رزومه سازهای خارجی نیاز نداریم وقتی اینهمه نمونه فارسی هست
    رزومیتو
    سی وی بیلدر
    سی وی رزومه
    کاربوم
    اینا رزومه سازهای آنلاین فارسی خوبی هستن
    سایتتون خیلی خوشگله.آفرین به این همه سلیقه
    ❤️

    1. سلام وقتتون بخیر باشه
      درست میفرمایید ولی خارجی ها هم برای ارسال رزومه به خارج از کشور نیاز هستش
      ممنونم از شما بابت ثبت نظرتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *