بهترین سایت های پرداخت ارزی

بهترین سایت های پرداخت ارزی

توانایی انتقال پول برای شخصی در کشور دیگه و دریافت خدمات یا محصولات مختلف، از جمله کارهاییه که با استفاده از اینترنت انجام میشه. خریدهای اینترنتی از سایت‌های معتبر جهانی مثل ای‌بی و یا آمازون، یکی از مسائلی هستش که خیلی از مردم ایران به دنبال راهکاری براشون میگردن. به نظر شما بهترین راهکار برای حل این مسئله چیه؟

یکی از راه‌حل‌هایش استفاده از سایت‌های معتبر داخلی برای پرداخت‌های ارزی هستش. این سایت‌ها می‌تونن انواع پرداخت‌های ارزی رو در پلتفرم‌های مختلف براتون انجام بدن. در این مقاله به معرفی بهترین سایت‌های پرداخت ارزی میپردازیم و امیدواریم بتونیم در بهترین انتخاب‌هاتون نقش داشته باشیم.

خدمات آنلاین پرداخت ارزی چیه؟

همه میدونیم که تمام مبادلات ارزی در سراسر دنیا، اکثرا با دلار انجام میشه و به دلیل وجود تحریم‌ها شهروندان ایران نمیتونن مستر کارت، ویزا کارت، پی پال و از این قبیل کیف پول داشته باشن. پس انتقال و دریافت پول از دیگر کشورها به ظاهر غیر ممکنه.

اینجاست که خدمات پرداخت ارزی بهمون کمک میکنن. با استفاده از این خدمات میتونیم از سایت‌های خارجی خرید کنیم، پول دریافت کنیم و از همه جالب‌تر ویزا کارت یا مستر کارت شخصی خودمون رو داشته باشیم. در ادامه به کاربردهای این خدمات میپردازیم.

کیف پول دیجیتال، بهترین روش پرداخت بین المللی

یه چیزی که الان تو دنیای پرداخت‌های جهانی معروف شده و خیلی هم کاربردیه، کیف پول‌های دیجیتالین مثل پی پال (PayPal)، پرفکت مانی (Perfect Money) و … . این کیف‌پول‌ها واقعا مثل جیبتون میمونن و میتونین باهاشون خیلی کارها انجام بدین. متاسفانه به دلیل تحریم‌ها، به سادگی در دسترس نیستن ولی به لطف سایت‌های پرداخت ارزی که در این مقاله معرفی کردین میتونین خریداری کنین و ازشون استفاده کنین.

کاربردهای پرداخت ارزی برای ما

  1. پرداخت و خرید کالا از سایت‌هایی که به ایران کالا ارسال میکنن
  2. پرداخت هزینه سفارت‌های خارجی برای ویزا گرفتن، تایید مدارک و…
  3. پرداخت هزینه آزمون‌های مختلف مثل آزمون PTE یا TOEFL
  4. پرداخت هزینه‌های دانشگاه‌های خارجی و خدمات پرداخت آنلاین ارزی دانشجویی
  5. رزرو و پرداخت هتل در سراسر دنیا
  6. پرداخت هزینه خرید دامنه‌های خارجی و هاست‌ها
  7. پرداخت هزینه همایش، کنفرانس و…
  8. پرداخت هزینه حق اشتراک در سایت‌هایی مثل Netflix، YouTube یا سایت‌های دیگه

معرفی بهترین سایت‌های پرداخت ارزی

1. ایرانیکارت

سایت ایرانیکارت

ایرانیکارت یکی از معتبرترین سایت‌های پرداخت ارزیه. این سایت خدمات ارزی خیلی زیادی به کاربرهاش ارائه میده. شما میتونین حساب کیف پول‌های الکترونیکی مثل پی‌پال و پرفکت مانی باز کنین، درآمدتون رو به ریال تبدیل کنین، کالا بخرین و تو ایران تحویل بگیرین، ویزاکارت و مسترکارت بگیرین، اکانت فریلنسری بسازین، سیم کارت خارجی بخرین، در آزمون‌های زبان انگلیسی شرکت کنین، سرورهای خارجی بخرین و کلی خدمات دیگه.

با ایرانیکارت میتونین خیلی سریع و با کارمزد مناسب و تخفیف‌های متنوع از سایت‌های معتبر خارجی مثل آمازون خرید کنین، اکانت نتفلیکس بخرین و کنسول بازی‌تون رو راه بندازین. همچنین می‌تونین از پشتیبانی و راهنمایی کارشناس‌های این مجموعه به صورت شبانه روزی استفاده کنین.

ایرانیکارت یکی از برترین‌ها تو موضوع نقد کردن درآمد ارزی و پرداخت‌های ارزیه. توی این سایت میتونین به سرعت به سرویس‌های محبوب دسترسی پیدا کنین. اینجا میتونین آخرین قیمت رمزارزها رو داشته باشین، تو بخش بلاگ هم اخبار جدید رو دنبال کنین و آموزش‌های مختلف برای پرداخت‌های ارزی و سرویس‌های خارجی رو مطالعه کنین. همچنین از تمامی خدمات بین‌المللی ایرانیکارت استفاده کنین.



2. نوین ‌پرداخت

سایت نوین پرداخت

نوین پرداخت هم یکی از سایت‌های پرداخت بین‌المللیه. تو این سایت کارهای ارزی با کارمزد پایینی براتون انجام میشه. تو نوین پرداخت میتونین مثل ایرانی‌کارت، اکانت‌های کیف پول‌های الکترونیکی مثل پرفکت مانی بخرین، تو آزمون‌های زبان شرکت کنین، درآمد دلاری‌تون رو نقد کنین و حساب وب مانی‌تون رو شارژ کنین. تو این وب‌سایت هم پشتیبانی دارین، که اگه با مشکلی برخورد کردین، با کمک پشتیبان‌ها مشکلتونو تو اسرع وقت حل کنین.



 

 

برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به سایت‌های حقوقی، ویشنهاد میکنیم به صفحه “بهترین سایت‌های حقوقی در ایران” ما مراجعه کنید.

3. 20payment

سایت 20 پیمنت

با بیست پیمنت میتونین کارهای مختلفی انجام بدین. مثلاً درآمد ارزی‌تون رو نقد کنین، امور دانشگاهی خارج از کشور رو انجام بدین، تو آزمون‌های زبان شرکت کنین، از سفارت خونه‌ها وقت بگیرین، حساب پی‌پال بسازین، بلیط هواپیما بخرین و هتل رزرو کنین، همچنین از خدمات گردشگری هم میتونین استفاده کنین.

بیست پیمنت حتی پرداخت ارزی و پرداخت مسافرتی هم تو خدماتش داره. و اگه تو خبرنامه بیست پیمنت عضو بشین، اخبار مرتبط با پرداخت‌های ارزی و کارهای بین‌المللی هم در اختیار دارین.



4. نیک پرداخت

سایت نیک پرداخت

برای انجام هر کار ارزی که دلتون بخواد، میتونین روی نیک پرداخت حساب باز کنین. اگه دنبال مشاوره تخصصی درمورد ارزهای‌ دیجیتال و خرید و فروششون هستین، نیک پرداخت میتونه بهتون کمک کنه. حتی خدمات ارزی مرتبط به امور دانشجویی و علمی هم میتونین ازشون بگیرین. پس اگه دارین فکر میکنین که برای تحصیل به خارج از کشور برین ، بهتره یه سری به سایت نیک پرداخت بزنین.



5. تهران پیمنت

سایت تهران پیمنت

تهران پیمنت رو دانشجوهای دانشگاه تهران راه انداختن. هدفشون از این کار کمک کردن به دانشجوها توی انجام کارهای ارزیه؛ که وقتی دارن اپلای میکنن و به خارج از کشور مهاجرت میکنن، باهاشون مواجه میشن. اینجا میتونین درآمدتون رو به ریال تبدیل کنین، حساب پی پال بسازین، توی آزمون‌های آیلتس و تافل ثبت نام کنین و کلی خدمات دیگه. همه‌ی این خدمات در سایت تهران پینمنت در اختیارتونه.



6. اول پرداخت

سایت اول پرداخت

سایت اول پرداخت یه جای معتبر و قابل اعتماد برای پرداخت‌های ارزیه. با اول پرداخت می‌تونین کارهای ارزی‌تون رو به سرانجام برسونین. تو اول‌پرداخت میتونین مسترکارت مجازی بگیرین، سیم کارت بین‌المللی بخرین و تراول کارت بگیرین. برای اطلاعات بیشتر درمورد سایر خدماتی که اول پرداخت ارائه میده، حتما یه سر به وب‌سایتشون بزنین.



 

 

اگه به دنبال کار میگردین و نمیدونین از کدوم سایت برای ساخت و ارسال رزومه به شرکت‌ها استفاده کنین، بهتون پیشنهاد میکنیم به صفحه “معرفی بهترین سایت‌های کاریابی” ما سر بزنین.

رمز ارز‌های دیجیتال؛ راهی دیگه برای پرداخت بین‌المللی

یه راه دیگه‌ای هم هست که میتونین ازش سود کنین و پرداخت‌های بین‌المللی‌تون رو انجام بدین، اونم استفاده از رمزارزها یا Cryptocurrency. میتونین انواع رمز ارز مثل بیت‌کوین، تتر، اتریوم، دوج کوین و غیره رو بخرین و از این طریق به دیگران مقدار موردنیازتون از رمزارز رو ارسال کنین.

استفاده از cryptocurrency ها در حال حاضر یکی از بهترین روش‌های پرداخت بین‌المللی تو دنیا به حساب میاد. این کار رو باید تو کیف‌پول‌های کریپتو انجام بدین که بعضی از مهم‌ترین‌هاش رو اینجا معرفی کردیم:

  • بایننس (Binance)
  • کوین بیس (Coinbase)
  • اکسودوس (Exodus)
  • مای سلیوم (Mycelium)
  • تراست ولت (Trust Wallet)

استفاده و خرید و فروش رمز ارزها به دانش و تخصص نیاز داره. برای انتخاب رمز ارز، نحوه خزید و فروش آن‌ها و زمان انجام آن حتما تحقیق کنید یا از یک مشاور کمک بگیرید.

سخن‌پایانی

تو این مقاله، بهترین سایت پرداخت ارزی رو بهتون معرفی کردیم. برای اینکه خودتون حساب پی‌پال داشته باشین، باید تو کشور موردنظر یه حساب بانکی با کارت تجاری و اسناد شخصی مثل پاسپورت شهروندی، پناهندگی و مهاجرتی به کشور مقصد داشته باشین.

با توجه به سختی و قوانین مالیاتی سنگینی که نسبت به پرداخت‌های ارزی و خطر بلوکه شدن حساب پی‌پال برای ایرانی‌ها وجود داره، استفاده از خدمات شرکت‌های پرداخت ارزی (که از تحریم‌ها دور میزنن) به عنوان واسطه‌، بهترین و موثرترین روش برای خدمات پرداخت ارزیه.

 

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *